kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

New York'ta klip alışverişi

Şu sıralar New York'ta bulunan İzel hem dinleniyor, hem de bol bol alışveriş yapıyor. Ünlü şarkıcı aldığı kıyafetleri yakında çekilecek yeni klibinde giyecek..
Yaz sezonunu son albümü 'Işıklı Yol'un tanıtım çalışmalarıyla geçiren ve bu amaçla Türkiye'nin pekçok yerinde peş peşe konserler veren ünlü şarkıcı İzel, stres atmak ve dinlenmek için Amerika'ya gitti. New York'ta tatil yapan güzel şarkıcı, bol bol alışveriş yaptı. Kentteki mağazaların altını üstüne getiren İzel, albümünün isim şarkısına çekeceği klipte giymek için çok sayıda kıyafet ve aksesuvar satın aldı.

HASRET GİDERECEK
Alışverişten arta kalan zamanlarını New York sokaklarında gezerek ve arkadaşlarıyla eğlenerek geçiren İzel'in Amerika'daki ikinci durağı Los Angeles olacak. Güzel şarkıcı bu kentte yaşayan uzun zamandır görmediği arkadaşlarını ziyaret ederek onlarla hasret giderecek. Kasımın ilk haftasında İstanbul'a dönecek olan Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi, ayağının tozuyla sözü, müziği Fettah Can'a ait olan 'Işıklı Yol' adlı şarkısının klip çekimleri için kamera karşısına geçecek.