kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yarışmacı İslam Arslan'ın suçladığı Sevim Emre, yarışma çıkışında gergin görünüyordu.

Yarışmadan çekilirken Sevim Emre'yi suçladı!

Mustafa DERYAHAN/MAGAZİN
'Popstar Alaturka'dan kendi isteği ile elenen İslam Arslan, Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre'yi göstererek "Bu yarışmada olmamdan rahatsızlık duyan kişi önde oturan bayandır" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yarışmadan çekilirken Sevim Emre'yi suçladı!
'Popstar Alaturka'nın önceki gece yayınlanan bölümünde, 115 numarayla yarışan İslam Arslan'ın kendi arzusuyla programdan ayrılmak istemesi, şaşkınlık yarattı. İslam Arslan, elemeler sırasında yarışmadan çekilmek istediğini belirterek, "Ben bu yarışmada halkın desteği ile üç kez birinci, bir kez de ikinci oldum. Ama şu an söyleyemeyeceğim bir nedenden dolayı ayrılmak istiyorum" dedi.

ÖNDE OTURAN KİŞİ İSTEMİYOR!
Yarışmanın sunucusu Osmantan Erkır'ın "Bu kararının nedenini açıklar mısın?" sorusu karşısında sessiz kalmayı sürdüren 115 İslam, Bülent Ersoy'un "İslam Bey; üç kez birinci seçilirken neden ayrılmak istemediniz de, şimdi ayrılıyorsunuz?" sözleri üzerine herkesi şok eden açıklamayı yaptı: "Değerli Türk halkından ve de herkesten özür diliyorum. Benim bu yarışmada olmamdan rahatsızlık duyanlar var. Rahatsız olan kişi de şu an önde oturan bayandır..." İslam'ın gösterdiği kişi ise; jüride yer alan Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre'ydi!

GERGİNLİK ZİRVE YAPTI

Gerginliğin iyice arttığı bu dakikalarda Bülent Ersoy "İslam sen böyle bir suçlamayı neden yapıyorsun? Sevim Emre'nin hayat arkadaşı Orhan Bey, sana burada her zaman en büyük desteği ve de oyu veren kişi" dedi. İslam Arslan ise Sevim Emre'nin neden onu istemediğini açıklamadan programdan elendi.
Haberin fotoğrafları