kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Okan'la aramız hiç bozulmadı!

* Okan Bayülgen'le gerçekten ayrıldınız mı? Bir ay önce 'Ne ayrıldık ne de ayrılmadık diyemem' demişsiniz. Arada görüştüğünüzü, yemeğe çıktığınızı biliyoruz; şu anda durumunuz nedir? Bir kere bir şeye cevap verirsem, sonra verilen hak geri alınmaz ya hani... O yüzden bir kere bir şey açıklarsam, sonrasında konuşmama hakkımı kaybetmiş olacağım. Kendi gözümde de haklı olmayacağım artık. Tabii ki bu kadar bilinen biriyle birlikte olunduğunda, her şey yazılıp çizilecek. Biz bunları biliyoruz. Panik olup da bir şey açıklama ihtiyacı da hissetmiyoruz açıkçası. Zaten her şeyi duyuyorsunuz; nasıl duydunuz yemeğe çıktığımızı? Daha dün çıktık çünkü!

Kendiliğinden ortaya çıksın

* Aranız iyi mi yani? Bizim aramız hiçbir zaman kötü olmaz. Niye kötü olsun ki? Kimsenin birbirine yaptığı bir terbiyesizlik yok. Ömrümüz boyunca aramız kötü olmayacaktır zaten.

* Yani 'sevgililik bitti, arkadaşlık devam ediyor' mu diyorsunuz? Bununla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Bazı şeyler kendiliğinden çıksın ortaya. Ben konuşmayı sevmiyorum. Ne kadar az konuşursan o kadar iyi oluyor.