kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kenan Işık Murathan Mungan Mustafa Avkıran Gülriz Sururi Cahit Berkay Övül Avkıran M.Ali Alabora Nurgül Yeşilçay Mehmet Güleryüz

Mungan'ın kitabını ilk kez ünlüler okudu

Öner ÖNGÜN
Yazar Murathan Mungan, yeni kitabı 'Yedi Kapılı Kırk Oda'yı görkemli bir partiyle tanıttı. Yedi bölümden oluşan kitabın her bölümünü bir ünlü isim okudu..
Murathan Mungan'ın son öykü kitabı 'Yedi Kapılı Kırk Oda'nın tanıtımı geçtiğimiz akşam garajistanbul'da gerçekleşirilen bir kokteyl ile yapıldı. Gecede; kitaptaki yedi bölümün her birini ünlü bir isim seslendirdi. Konukların Övül Avkıran, Mehmet Güleryüz, Kenan Işık, Demet Akbağ, Mehmet Ali Alabora, Gülriz Sururi ve Nurgül Yeşilçay'ın sesinden dinlediği kitabın son bölümünü ise Murathan Mungan okudu. 'Yedi Kapılı Kırk Oda' isimli kitapta 'Dumrul İle Azrail', 'Kan Kalesi', 'Robinson Cruose', 'Mavisakal', 'Hamlet ile Hitler', 'Wagner Körfezi' ve 'Güvercin Gömleği' gibi yedi adet öykü yer alıyor. Yakın dostları Mungan'ı bu önemli gününde yalnız bırakmazken, gecenin sonunda toplu bir fotoğrafla bu anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmediler.
Haberin fotoğrafları