kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Modacı Zeynep Tunuslu, festival galasına spor giysilerle katıldı.

Galası yapıldı, caz festivali start aldı

Öner ÖNGÜN
Akbank 17. Caz Festivali, Mark Murphy konseriyle başladı. 1 Kasım'a kadar sürecek etkinlikler için önceki gece de görkemli bir gala düzenlendi..
'Köşe Bucak Caz' sloganıyla lanse edilen Akbank 17. Caz Festivali, 6 kez Grammy kazanan dünyaca ünlü caz vokalisti Mark Murphy konseriyle start aldı. İstanbul'da 1 Kasım'a kadar sürecek festival için önceki gece de Aya İrini Müzesi'nde gala düzenlendi. Akbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kozanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Suzan Sabancı Dinçer ile Genel Müdür Zafer Kurtul'un evsahipliği yaptığı galaya; sosyetenin ünlü simaları katıldı.

Ünlü isimler geldi

ABD Başkonsolosu Sharon Anderholm Wiener, İtalya Başkonsolosu Massimo Rustico, ressam Jale Yılmabaşar, Heves Ekinci, Meral Yazıcı, Zeynep Tunuslu ve Nesligül Aksoy, görkemli galanın renkli konukları arasındaydı. Geceye katılan isimler arasında Mehmet Günyeli ve eşi Leyla Alaton da bulunuyordu.

3 kentte birden

17. Akbank Caz Festivali, dünyanın en önemli caz sanatçılarını İstanbul, Ankara ve İzmir'de hayranlarıyla buluşturacak. Festival mekanları İstanbul'da; Aya İrini, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Babylon, Q Jazz by Les Ottomans, garajistanbul, Kemer Golf&Country Club olacak. İzmir'de Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi, Ankara'da ise Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu ile Akbank Sanat Merkezi, cazın dünyaca ünlü ustalarına ev sahipliği yapacak.
Haberin fotoğrafları