kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Başkan babasının evini yıktırdı

Yeni Haber
Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, babasına ait, yeni imar planında yol olarak tahsis edilen alanda bulunan, doğup büyüdüğü 100 yıllık evini yıktırdı.

Saruhanlı Belediyesi, ilçenin imarıyla ilgili olarak başlatılan çalışmalarda, merkezde yol olarak tahsis edilen alanda bulunan evlerin yıkılmasına karar verdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, doğumundan üniversite yıllarına kadar yaşadığı, Saruhan Mahallesi Kanarya Sokak'ta bulunan, babası Halil Yaralı'ya ait 472 metrekarelik evi yıktırdı.

Yıkım sırasında duygulu anlar yaşayan Yaralı, ''Yasa gereği belediyenin aldığı karar sonucu Saruhan Mahallesi'nde imarda yola denk gelen evlerin yıkımına başladık. İlk olarak rahmetli babam ve benim de doğup büyüdüğüm 100 yıllık tarihe sahip evimizi yıktık. Yıkım işlemlerimiz devam edecek'' dedi.

Evleri yıkılmadan önce son defa görmesi için annesini de getirmek istediğini söyleyen Yaralı, ''Evimiz yıkılmadan önce annemi de çağırdım. Son defa görmesini istedim. Ancak annem 'ben dayanamam' dedi. Ben de üzgünüm ama ilçemizin geleceği için bunlara mecburuz'' diye konuştu.

(AA)