kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ben çok evlendim başkası evlensin

Bülent İPEK
"Evlenilecek kadınım" sözüyle dikkatleri çeken Yeşim Salkım, artık hayatında evliliğin gerekli olmadığını söyledi ve "Unumu eledim, eleğimi astım" dedi..
Yeşim Salkım yeni bir televizyon dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaşlanınca yalnız kalan bir baba ve her birinin ayrı sorunları olan çocuklarının hikâyesini anlatan Sessiz Gemiler adlı dizi filmde Salkım, bu ailenin sorunlarından sıkılmış gelini, güçlü ve dominant bir kadın rolünde. Kendisi de güçlü ve dominant bir kadın olduğu için rolü hemen kabul ettiğini söylüyor. Salkım ile Filiz Kaynak'ın yönettiği Sessiz Gemiler'in Bozcaada'daki setinde konuştuk.

'EZİK DURMAM'
Kendisini güçlü ve dominant yapıda bir kadın olarak tanımladığını söyleyen Salkım, "Hiçbir şekilde ezik durmadım erkekler karşısında. Kendimi savunmayı hiçbir zaman bırakmadım. Bu benim ilkem olur" dedi. İki baskın karakterin evliliği ya da ilişkisinin uzun ömürlü olmadığına dikkat çeken ünlü sanatçı, "Evliliğe olan inancınız kalmadı mı?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Başımdan çok evlilik geçti. Bundan sonra bir daha bir şeyi denemenin çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum. Evlenemeyen insanlar evlensinler. Yuva kursun, çoluk çocuk sahibi olsunlar. Tecrübeleriyle hayatı yaşasınlar. Ben bunların hepsini yaşadım. Unumu eledim eleğimi astım."

YAŞLANINCA...
Yaşlandığında yalnız kalmaktan korktuğunu da sözlerine ekleyen Yeşim Salkım, "Mesela ben bu diziden sonra kızımla konuştum. 'Sen de böyle beni bırakıp gideceksin' dedim. Benim bir tane evladım var. Dizideki babanın 4-5 tane evladı var. Dört çocuk dahi babaya sahip çıkamıyor" şeklinde konuştu.