kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Turkven, perakende ile büyümek istiyor

İLİŞKİLİ HABERLER
Turkven, perakende ile büyümek istiyor
* UNO (Markalı, paketli gıda) - Turkven'in ilk yatırımı UNO markası ile ambalajlı ekmek ve unlu mamüller sektörünün lideri olan Unmaş'ın Doğuş Holding'den şirketin eski ortakları ile beraber satın alınması oldu.

* INTERCITY (Operasyonel leasing hizmetleri) - Turkven'in Türkiye'deki ikinci ortaklığı ise filo kiralama sektörünün lider kuruluşu Intercity ile gerçekleştirildi.

* TRENDTECH (Katma değerli telekom hizmetleri) - 2005 yılında üçüncü yatırımını tamamlayan Turkven, Trendtech'e ortak oldu.

* GİZLİ YATIRIM Turkven'in dördüncü yatırımı büyük bir aile şirketinde azınlık payı alınması şeklinde gerçekleştirildi. Kurucuların isteği doğrultusunda isim açıklanmıyor.

* PRONET (Elektronik güvenlik hizmetleri) Turkven'in 2006 yılında tamamladığı bir diğer yatırım ise, elektronik güvenlik sektörünün lider firması Pronet'in hisselerinin yüzde 50'sinin satın alınması oldu.

* ROMA PLASTİK (Mobilya yan sanayi üretimi) - Turkven, Ekim 2006 sonunda Roma Plastik şirketinin çoğunluk hissesini satın aldı. Sözkonusu yatırıma Advent şirketi de katıldı.