kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nilüfer

Nilüfer benim için hoca değil, dosttur!

* Kızınızla nasıl bir ilişkiniz var? Aşırı bağlıyız birbirimize. Ben çok evhamlıyım, bu yüzden çok hastalanıyorum. Aşırı duygusalım. Balık burcuyum. Balıklar biraz alık olur! Başkaları için ağlayan, başkaları için yaşayan bir insanım. Düzelmiyor bu huyum. Kızım da benim gibi. Karşılıklı endişeler içindeyiz. Biraz geç kalsam panik oluyor.

* Bildiğim kadarıyla kızınız Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı'yla iyi anlaşıyor... Tabii tabii çok sevişirler. Ayşe Nazlı zaten sevgi arsızı bir çocuk. Çok tatlı. Benim kızım mesafelidir, Ayşe daha sıcak. Aslı duygularını çok iyi ifade edemiyor. Bana benziyor bu açıdan.

* Peki size Nilüfer'e beslediğiniz duyguları sorsam... Onu 1991 yılından beri tanıyorum. Nilüfer gerçekten müthiş bir kadındır. Onu yakından tanımayanlar bilmez ama inanılmaz bir derinliği vardır. Bu albümde de bana manevi anlamda çok destek oldu. Şarkılarımı dinledi. "Bu senin tarzına uymaz, albüme koyma" dediği parçalar oldu. Çeşitli eleştirilerde bulundu. Birkaç parçanın okumasında da stüdyoya geldi. Nilüfer bana hiçbir zaman hocalık yapmadı, her zaman dostumdu. O hayatına giren insanları asla harcamaz, çok sıkı tutar.