kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Larry Birkhead

Larry tam bir sahtekâr!

Gazeteci yazar Rita Cosby, Anna Nicole Smith'in kızının babası Larry Birkhead'e ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu. Birkhead'in sahtekâr olduğunu söyleyen Cosby ekledi: Onun tek derdi Anna'nın parası..
Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith hakkında sular hiç durulmuyor. Son günlerde, Smith'in kızının babası Larry Birkhead ile ilgili ortaya çarpıcı iddialar atıldı. Geçtiğimiz günlerde 1 yaşını dolduran kızı Danielynn sayesinde medyada geniş yer bulan Larry Birkhead'in çizdiği 'ideal baba' tablosu, çıkan haberlerle sarsılacağa benziyor.

ARALARINDA GİZLİ ANLAŞMA VAR
Amerikalı gazeteci yazar Rita Cosby'nin yazdığı 'Blonde Ambition: The Untold Story Behind Anna Nicole Smith's Death' (Sarışın Tutku: Anna Nicole Smith'in Ölümünün Ardındaki Anlatılmayan Hikaye) adlı kitap, Smith'in son yıllarını ve ölümüyle ilgili ilginç iddiaları içeriyor. Larry Birkhead'in bir sahtekar olduğunu belirten Cosby, kitabında şöyle yazıyor: "Anna'nın avukatı Howard Stern ve Larry arasında gizli bir anlaşma vardı. İkisinin de tek derdi Anna'nın parasıydı. O ölünce amaçlarına kolaylıkla ulaştılar." Ayrıca Cosby; Stern ve Birkhead arasında eşcinsel bir ilişki olduğunu da iddia ediyor. Ancak taraflar Cosby'nin bu suçlamalarını reddediyor.
Haberin fotoğrafları