kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kendime de çocuğa da hiç tahammülüm yok!

Yaz aylarına gerek 'Tatil' isimli single gerekse Hande Yener'le yaşadığı polemikle damgasını vuran Demet Akalın, özel hayatını Arena dergisine anlattı: Kendime tahammülüm yok! Benden bir tane küçük boy daha düşünemem!..
Söylediği şarkılar ve açık sözlülüğüyle adından söz ettiren Demet Akalın, kendine ilişkin itiraflarda bulundu. Sürekli polemiklerle anılmaktan sıkıldığını belirten Akalın, bir dönem Türkiye'yi terk etmeyi bile düşündüğünü söyledi. Aklından sık sık "İtalyanca bilsem bir dakika durmayıp gider Roma'ya yerleşirdim" diye geçirdiğini anlatan şarkıcı, özel hayatında da bütün kadınlar gibi olduğunun altını çizdi. Akalın "Tüm kadınlar gibi şefkat, huzur ve güven istiyorum. Ama beni işim kadar mutlu eden hiçbir şey ve hiç kimse yok dünyada..." dedi. İşte Akalın'ın anlattıkları:

HANDE DE, BEN DE İYİ ÇALIŞIYORUZ

* Single sonrası adınız birçok polemiğe karıştı. Sonra konuşmama kararı aldığınız açıkladınız. Peki kendinizi tutabilecek misiniz? Tutacağım inşallah, artık kaldıramıyorum çünkü... Çok saçma, anlamsız bir hal aldı; benim de şımarıklığım oldu ama artık kimse için öyle gaza gelip bir şey söylemem. Zaten şu anda karşılıklı dava açıldı, bu noktaya kadar geldi durum.

* Bu atışmalar işin kuralı mı, yoksa eğlencesi mi? Bizimki kural dışıydı. Aksini yapan insanlar var ama bizde söylediğim gibi, tatsızlaştı hikaye... Yine de 10 sene sonra bunlara güleceğimizi düşünüyorum; sonuçta bir gerçek var ki, ben de Hande (Yener) de iyi işler çıkartıyoruz ve işimize devam edeceğiz.

* Sıkılıp kaçmak gelmiyor mu içinizden işler bu kadar sarpa sardığında? Son dönemde geliyor açıkçası; İtalyanca bilsem bir dakika durmayıp gider Roma'ya yerleşirim, diye geçiyor içimden ama öyle bir anda her şeyi kenara da atabilecek biri değilim. Sadece son zamanlarda her şey üst üste geldi.

* Küçükken de böyle sözünü esirgemeyen, içindekini tutamayan bir tip miydiniz? Evet, çocukluğumdan beri böyleyim ben. Okulda olay olur, herkes birbirine girerdi, benim ağzımdan absürd bir laf çıkar, kendini müdürün odasında bulan ben olurdum! Aileden geliyor; annem de tutamaz hiç kendini.

* Zor bir kadın mısınız? Bence değilim. Hayatıma daha önce giren insanlar, bugün zor günümde arayıp ihtiyacımı soruyor ya da mutluluğumu paylaşabiliyorsa kimseye bir yanlış yapmamışım ben. Aslına bakarsan her kadının istediklerini istiyorum!

* Yani? Ne ister ki kadınlar; şefkat, huzur işte... Bir de güvenilmek istiyorum çünkü kıskançlık başa çok dert açıyor. Beni işim kadar mutlu eden hiçbir şey, hiç kimse yok dünyada ve Allah bozmasın, ne kadar yoğunluktan dem vursam da vazgeçemem. Ama ben Demet olarak biriyle birlikteysem; evde hizmet etmeyi, normal bir hayat yaşamayı tercih ettiğim bir adam varsa, onun kafasında bununla ilgili şüpheler olmasın artık!

KİNCİ BİRİ DEĞİLİM!

* Dışarıdan hep kıskanç biri gibi görünüyorsunuz... Yok vallahi; hep öyle bilindi ama ben o namımın hakkını vermedim ilişkilerimde, öyle gerçek kıskançlıklar yapamadım hiç! Kıskancım ama öyle birine hükmetmek isteyecek kadar değil!

* Kadın olmanın en güzel yanı ne? Galiba beğenilmek... Herkesin kadınlıkla ilgili aklına ilk gelen 'annelik' duygusu yok bende; zamanla ilgili diyorlar ama ne zaman gelecek bilmiyorum! Aslına bakarsanız benden bir tane daha küçük boy düşünemiyorum! Kendime tahammülüm yok!

* Kinci misiniz? Biraz kinciyim ama saman alevi gibidir benim kinim. Aslına bakarsanız her şeye çok çabuk alınırım! Biri bir şey der, alınır küserim. Yıllarca konuşmadığım biri vardır, nedeni saçma sapandır. Aslında 'Saçmalama, ben seni seviyorum' falan gibi ufak bir şey söylese unutacağım.

* Bir erkeğin canınızı acıtmasının en iyi yolu nedir? Biraz anlatır mısınız? Söylenmez şimdi burada; olur mu öyle şey? Ama erkeklerin en katlanamadığı şey 'Ben yaparım!' tavırlarını kırmak. 'Sen yaparsan ben de yaparım!' hikâyesine deliriyorlar.

* Birini tavlamak için numara yaptınız mı? Numara yaptım mı? Hayır, hiç gerek olmadı ama ünlü olmasam yapardım belki. (Arena dergisi)
Haberin fotoğrafları