kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Göğsüm 40 gün annem için yandı

* Bir süre önce annenizi kaybettiniz. Ani bir ölüm mü oldu? Evet, ani bir ölümdü. Son derece sağlıklıyken, sinsi şekilde ilerleyen bir zatürre nedeniyle vefat etti. Ciğerleri küçücük kalmış. Rahatsızlanır rahatsızlanmaz onu hastaneye götürdüm. Ama yatırdıktan 14 gün sonra kaybettim annemi...

* Acınız bir nebze de olsun hafifledi mi? Nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Gerçekten çok acı çektim. Bu acının tarifi yok. Hala televizyonda ya da gazetelerde birinin şehit düştüğünü duyduğumda bile mahvoluyorum. Şehit annelerinin ne çektiğini, birini kaybetmenin acısını çok iyi anlıyorum. İnsanın göğsü 40 gün boyunca yanar mı? Benim göğsüm 40 gün alev alev yandı. Nefes alamadım, tansiyonum 3.5- 4'lerdeydi. Hala sürekli sorguluyorum; kendime 'Neden?' diye soruyorum. Bu kalp krizi değil, beyin kanaması da değil. Etrafta bu kadar yaşlı ve perişan halde yaşayan insan varken neden benim annem öldü anlayamıyorum. İlaçlarla zor ayakta duruyorum.

YAŞAMAYA MECBURUM

* Yeni albüm heyecanı acınıza bir nebze de olsa merhem oluyordur herhalde... Kesinlikle! Albüm çalışması, klip ve fotoğraf çekimleri derken aklım dağılıyor. Bunlar beni ayakta tutuyor. Bir şeylerle ilgilenince unutuyorum acımı biraz. En azından gece yatana kadar... Hayat acı çekmekle, düşük tansiyonla gezmekle geçmiyor. Mecburum yaşamaya devam etmeye! Eskiden "Nasıl yaşıyor insanlar böyle bir acıyla" derdim. Ama Allah sabrını veriyormuş!