kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

THY eğlencede Avrupa üçüncüsü

Yeni Haber
Türk Hava Yolları, World Airline Entertainment Assosiation (WAEA) tarafından uçak içi eğlence hizmetlerine yönelik verilen " Aviation Ödülleri"' nde üçüncülüğü elde etti.

THY'den yapılan açıklamada, bu yıl 19'uncusu düzenlenen, uçak içi eğlence hizmetlerine yönelik olarak verilen 'Avion Ödülleri' sahiplerini buldu. Skytrax ve WAEA tarafından ortaklaşa hazırlanan web-sitesi kanalıyla dünyanın dört bir yanından uçak yolcularının katıldığı oylama sonucu Avrupa kategorisinde (Best Region In Europe), British Airways ve Swiss International Airlines'ın ardından, THY üçüncü sırada yer aldı.

THY'nın, uzun hatlarda hizmet veren A330 ve bazı A340 tipi uçaklarına kabin içi eğlenceye yönelik sisteme koyduğu AVOD ile yolcular, Business Class'ta uzaktan kumanda, ekonomi sınıfında ise hem uzaktan kumanda hem de dokunmatik ekran yardımıyla istedikleri uygulamayı seçebiliyor.
İletişim başlığı altında yer alan uygulamalarda, kısa mesaj ve elektronik posta gönderimi ve alımı imkanı sağlanılıyor. Ayrıca sistemde yer alan ve saat başı güncelleştirilen, ekonomi, magazin, finans, hava durumu haberleri metin halinde yolculara sunuluyor.

Eğlence başlığında ise klasik, uluslararası ve çocuk filmlerinden oluşan
30 film; dizi, belgesel, çizgi filmden oluşan 40 kısa program kanalı, her tarz müziğin yer aldığı 250 CD'lik albüm, 17 adet oyun kanalı, sesli kitap ve duty free alışveriş seçenekleri bulunuyor.

(ANKA)