kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'LAYIK DEĞİLSİN' DEDİ... Fatih Aguş'un ifadesinde "Eşim 'Bana layık değilsin' deyince şuurumu kaybettim" dediği belirtildi.

'Cilveli' diye eşini öldürene müebbet

Ali EYCE SABAH
İzmir'de "Erkeklere cilve yapıp saati sordu" dediği 7 yıllık eşini bıçaklayıp öldüren Fatih Aguş'a ağırlaştırılmış müebbet istendi..
İzmir'de 2 ay önce bir alışveriş merkezinde tartıştığı 7 yıllık eşi 24 yaşındaki Sevim Aguş'u, 7 yaşındaki kızı ve 5 yaşındaki oğlunun gözleri önünde 15 yerinden bıçaklayarak öldüren 31 yaşındaki elektrik teknisyeni Fatih Aguş hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'BENİMLE İNATLAŞTI'
Davanın iddianamesinde sanığın ifadesine yer verildi. Çocukları doğduktan sonra psikolojisi bozulan eşinin sürekli kendisine erkeklik gururunu incitici sözler söylediğini kaydeden sanık, olay günü de arkadaşlarının yanından saat 16.30 sıralarında eve döndüğünde aralarında "neden geç geldin" diye tartışma çıktığını söyledi. Sinirlerinin yatışması için alışverişe çıktıklarını anlatan sanık Aguş, "Ama devamlı olarak başını bağlayan ve pardösü giyen eşim o gün, bana inat olsun diye dar bir kot pantolon giydi. Normalde giydiklerini giymesini istedim, dinlemedi. Alışveriş merkezine gittiğimizde, benimle alışveriş yapmayacağını söyledi. Bu arada cilve yaparcasına yoldan geçen bir erkek grubuna saati sordu. Çocuklarımızın yanında böyle yapmamasını söyledim ama beni dinlemedi ve yüzüme tükürerek benim kendisine layık olmadığımı söyledi. O anda şuurumu kaybettim. Kaç bıçak darbesi vurduğum da dahil hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi. Babasının annesini gözlerinin önünde öldürmesine şahit olan kızı M.A. ise psikolog gözetiminde verdiği ifadesinde "Olay günü evden itibaren kavga ettiler. Babam annemi eşarp takmasını ve üzerine giydiği kıyafetleri çıkartmasını söyledi. Ama annem dinlemedi. Evde sürekli kavga ediyorlardı. Babam çok kıskanç birisi" ifadesini kullandı.
Haberin fotoğrafları