kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Evimin önünde istersem don-atletle de dolaşırım!

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Antalya Altın Portakal Festivali'ne jüri üyesi olan Cem Yılmaz entarili görüntülerinin haber yapılmasına ve tarikat iddialarına kızdı..
Bu yıl 44.'sü düzenlenecek olan Antalya Film Festivali'nin jüri üyeleri önceki gün verilen bir davetle tanıtıldı. Mahinur Ergun, Genco Erkal, Zeki Demirkubuz, Hale Soygazi, Mehmet Açar, Uğur İçbak, Nida Karabol ve Cem Yılmaz'dan oluşan jürinin basınla buluştuğu gecede Cem Yılmaz açıklamalarıyla ilgi odağı oldu. Geçen hafta Mazhar Alanson'un evinden çıkarken entari ile görüntülenen ve hakkında 'Tarikata girdi' haberleri yapılan ünlü komedyen, "Böyle haberler çok üzücü, utanılacak bir durum. Üzerimdeki 15 senelik, şile bezinden yapılmış bir entariydi. Orası evimin önü, don atlet de dolaşabilirim" dedi. Cansu Dere ile ne zaman evleneceği sorularını ise, "Bilmiyorum" diye yanıtladı. Bu yaz arka arkaya gösteri yapan Yılmaz, "Gösterilerime ocak ayına kadar ara verdim. Buradan diğer arkadaşlara duyurulur" sözleriyle diğer komedyenlere meydan okudu.

GÖSTERİLERE ARA VERDİ

Seyirci ile çok iyi ilişki kurabildiğini vurgulayan Yılmaz, gülmenin bir lüks olduğunu da iddia etti ve şunları söyledi: "Gülmek isteyen insan bunun karşılığını ödemek zorunda. Gülmek lükse, özel zevke girer. Ama ben ihtiyaçlara karşılık verebiliyorum."
Haberin fotoğrafları