kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Christian Dior için objektif karşısına geçen Sharon Stone, ilerleyen yaşına rağmen güzelliğiyle genç kızlara taş çıkarttı.

Julia Roberts'çılık oynayan kadınlardan değilim!

Hollywood'un en güzel aktrislerinden Sharon Stone, Madame Figaro dergisine içini döktü: Çektiğim her filmden sonra en güzel kıyafetlerimi giyip, kendi reklamımı yapmak bana göre değil. Bunlar Julia Roberts'a göre işler. Ben de o tür kadınlardan değilim!..
Dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone, geçtiğimiz günlerde Christian Dior'un 'Capture Totale' adlı kreminin tanıtım çekimleri için Çin'deydi. Katolog çekimlerinde birbirinden seksi pozlar veren güzel oyuncu, spot ışıkları söndükten sonra Fransız Madame Figaro dergisine konuştu:

* Sahip olduğum şöhret yüzünden birçok meslektaşım gibi tek kişilik bir hayat süreceğime, kendimi hep insanlara açtım. Ben paylaşmayı çok seven bir kadınım.

ŞÖHRET ÇOK BOŞ VE KOMİK
* Hayatımda iki önemli dönüm noktası oldu. Bunlardan ilki 2002 yılında geçirdiğim kazaydı. Bir süre hafıza kayıpları yaşadım. Sonra babam kanser oldu ama o ölüme meydan okudu. Artık çok daha güçlü bir kadınım. Dünün hüzünlerine yapışıp kalmak yerine bugünü yaşıyorum.

* Çocuklar sokakta gördüklerinde bana 'Sharon Stone' diye sesleniyorlar. Oysa benim adım sadece Sharon. Üzerime yapıştırılmış bu etiketi hiç sevmiyorum.

* Özel ve farklı görünmek gibi bir derdim de yok. Şöhret ve Hollywood'un büyülü ışıkları insanın önce aklını başından alıyor. Ama sonrasında tüm bunlar çok boş ve komik geliyor.

* Çektiğim her filmden sonra üzerime en güzel kıyafetlerimi giyip, yüzümde kocaman bir gülümsemeyle kendi reklamımı yapmak bana göre değil. Bunlar Julia Roberts tarzı şeyler. Hollywood'un Julia Roberts'çılık oynayan kadınlarından biri değilim. Kendisi kardeşim gibidir ama gidip de Richard Gere'le başrolü paylaşacağıma Robert De Niro ve James Woods'la oynamayı tercih ederim.
Haberin fotoğrafları