kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fatih Terim başarılı mı başarısız mı?

Yeni Haber
Türkiye (A) Milli Futbol Takımı'nın Malta ile 2-2 berabere kalmasının ardından yoğun eleştirilere maruz kalan teknik direktör Fatih Terim, dün akşamki Macaristan maçının ardından da hem olumlu hem olumsuz eleştirilerin odağı oldu.

Maçın 62'nci dakikasında Gera'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Macaristan karşısında alınan 3-0'lık galibiyet, ortaya konulan oyun açısından çok sayıda sporseveri mutlu etmedi. Teknik Direktör Fatih Terim ve Milli Takım ile ilgili okuyuların yaptığı yorumlar şöyle;

OLUMSUZ ELEŞTİRİLER

* Fatih terimin agresif tutumu ona daha fazla elestiri getirecektir biraz daha yapıcı olsa kulüp hocası değilde milli takım hocası gibi davransa bi takım şeyler daha çabuk düzelecektir.Macaristan maçının kırılma noktası hakemin verdiği karardı.İsviçre maçından sonra tek suçlu olarak hakemi gösteren sayın terim bu maçtan sonra hakeme teşekkürüde etmeliydi. (sinan yaman)

* Taşıma suyla değirmen döndürüyoruz .Gençlerle buraya gelen Fatih Hoca O Gençler yaşlanınca arkalarından gelenlere neden şans vermiyor.Hala vefa borcu bitmedimi kişilere.Milli takım vefa borcu ödenecek yer değil bizim canımızdır .Birazda hakedene forma vermeli bence. (serhat gültekin)

* ben bir galatasaraylım ama milli takım herşeyden öte bir duygu.ben fatih terim,in eski galatasaray kadrosunda takılı kaldığını düşünüyorum.mlli takım hiç keyif vermiyor.dünkü skor için,fatih terim,in hakemi arayıp teşekkür etmesi gerek diye düşünüyorum. (nesimi gülbitti)

* bence her maç böyle gitmez.fatih terim çıkardığı onbirle kazanamıyor,yapılan değişiklikle kazanıyor maçları.o kırmazı kart gösterilmeseydi bu maçı almamız çok zordu.fatih terimin bu gidişe biran önce önlam alması gerekiyo.haydi yürkiyem çık şu gruptan ennnnn büyük türkiyeeeeee... (mustafa eryiğit)

* İnanamıyorum bu nasıl iş yıllar öncesinde kalmış macar futbolunu hakem desteksiz yenemiyoruz ama hala kimse fatih terim hakkında tek bir olumsuz eleştiride bulunmuyor nasıl bir adam bu anlamadım. her maçdan sonra çıkıyor tek başına sorumluluğu alıyor baksanıza futbolcuları odada nasıl doldurduysa emre dönmüş basın tribününe hakaretler yağdırıyor birde karşısındakiler ilkokul öğrencisiymiş gibi tehdit ediyor bu komedi bu ülkeden başka hiç bir yerde olmaz eminim (sut özgül)

* Herkes anlasın ki A Milli Futbol Takımı, A Milli Basket takımımız kadar biçare haldedir. Sonuda onlardan farklı olmayacaktır. Ben bu rezillik karşısında kralın çıplak olduğunu heryerde bağırma taraftarıyım, herkes de yapmalı bunu, belki bişeyler değişir. Futbolun ata sözü "geriye oynayan kaybeder". Anlayana... (Burkay saribas)

* Maçın kırılma anı hiç şüphe yok ki Macar oyuncunun oyundan atıldığı dakikaydı.Karar bence yanlıştı.Hakemin kararı aleyhimize penaltı ve oyuncumuzun kırmızı kartla oyundan atılması olmalıydı.Karar sonrası on kişi kalan ve demoralize olan Macarlara üç gol atmak büyük bir zafer olarak yorumlanmamalı.Maç Macaristanda olsaydı ne olurdu bir de onu düşünelim. (Ertuğrul Halıcı)

* Rezalet bir Takim, rezalet bir hoca!
Ikiside birbirine yakisiyor! Ülkemiz hem basketbolda hemde futbolda rezilleri oynuyor. Bizi bu hale getirenler utansin. (Hakan Can)

* dün akşam emre oyuna girene dek dikeylemesine bir atak yapamadık hep yan pas yaptı futbolcularımız fatih terim bunu görmüş olmalı ki ikinci yarıya emreyi alaarakbaşladı yanlız çıkması gereken nihatmıydı orası tartışılır bide emre aşık ne zamandır forma giymemiş bir futbolcu bir hata yapsaydı ve maçı kaybettirseydi sayın terim bunu nasıl açılardı merak ediyorum ayrıca sonuçta kötüde oynasak 3 puan alıp umutlarımız devam ettirdik ama bu futbolla 2008 den elimiz boş döneriz biran önce kadro yapılanmasına gidilmeli inş terimin şansı devam eder 2008in sonuna kadar (emrah şehitoğlu)

* bence türkiye birazda hakemden dolayı maçı kazanmayı basardı ya orda hakem penaltıyı verseydide macaristan 1-0 öne gecseydi o zaman iyice strese girerdik ama hakem doğru karar verdi. Bence maçın adamı mehmet aurelio türkiye bu gruptan cıkmayı zorlanarak da olsa basarıcak (bartu doğancı)

* galibiyete rağmen hangimiz mutluyduk, dün takımımızın oyunundan hangimiz umutluyduk böyle giderse karşımızdaki takım farketmez malta gibi,her an kime yenileceğiz yenebilecekmiyiz yoksa beraberemi kalırız diye gönlümüzce rahatça bir millimaç seyredemeyeceğiz.Dün hakem pozisyonu iyi gördü doğru kararı verdi ya iyi göremeseydi? (hüseyin polat)

Fatih TERİM çok şanslı bir adam, Theiry Henry sayesinde galatasaray uefa kupası aldı, fatih terim prim yaptı. Macaristan maçında da hakem sayesinde Fatih TERİM yine paçayı kurtardı. (mehmet akça)

OLUMLU ELEŞTİRİLER

* sizler yensekte yenilsekte böyle saçma eleştiriler yaparsanız elbette takım rehavete girer ve gailbiyet böyle geç gelir TERİM ve FUTBOLCULAR SÜPERSİNİZ BU MİLLET SİZİNLE GURUR DUYUYOR HERZAMAN ARKANIZDAYIZ (onur gökçedağ)

* Fatih Terim'in şansla ne ilgisi var. aslanlar gibi uefa kupasını aldı.aslanlar gibi dünya kupası finallerinde kaldı.şimdi aslanlar gibi de bu gruptan çıkacaktır.herkes rahat olsun (YALÇIN GÜRSES)

* Fatıh TERIM ve Turk Mıllı Takımı elınden gelenın en ıyısını yapıyor bence dunde bunlardan en guzelı ve en ıyısını ızledık Elestırı yapanlar ıcın cok bılıyorsanız teknık dırektor olun bos konusmakla olmuyo bu ısler emek harcamak gereklı bırazda Fatıh TERIM alnından akan terlerden utanın... (EYÜP KAYA)

* Şu Türk Milletine Bakın Her 3 Yorumdan 2'si Olumsuz Sanki Türkiye Olağanüstü Bir Takımki Her Çektiği Şut Gol Olacak.Yeniliyoruz Takımın Üstüne Gidiyorsunuz , Yendik Gene Gidiyorsunuz.Takım Çok Güzel Oynadı 3 - 0 da Çok İyi Bir Skor Artık Bunu da Beğenmeyenlere Ne Diyeyim... (!) (Anıl Yılmaz)

* şu fatih terim takıntısından kurtulun ve adamın hakkını verin siz onun yerinde görev yapsaydınız 2 maç dayanamazdınız (salih antep)

* bir laf vardır sezarın hakkını sezara verin diye ama biz bunu yapamıyoruz dün akşamki maç tam tersi olsaydı terimin kafasını isterdik.Ama Allaha şükür hala fanatik görüşleri olan zihniyetler dün gece inönünün zeminine gömüldü Futbolda Türkiyenin adını duyuran ve ilkleri yaşatan teknik adam Fatih Terim'di. Ve hakkını verelim teknik direktörlük bu demektir oyuncularımızın 1. golden sonra kayıp ettikleri ruhları geri geldi terimde onları şahlandırdı Teşekkürler Fatih terim Teşekkürler bütün takıma Elele Euro 2008 'e (mehmet güney)

SABAH İNTERNET
Puan Durumu
  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
1 Galatasaray 4 3 1 0 8 2 10
2 Beşiktaş 4 3 1 0 4 1 10
3 Kayseri 4 2 2 0 6 2 8
Tümünü göster...
4 Trabzon 3 2 1 0 8 2 7
5 Ankaragücü 4 2 1 1 7 6 7
6 Fenerbahçe 4 2 1 1 4 4 7
7 Sivas 3 2 0 1 4 2 6
8 İ.B.B. Spor 4 2 0 2 5 5 6
9 Bursa 4 1 2 1 4 3 5
10 Denizli 4 1 2 1 7 7 5
11 G.Birliği 4 1 1 2 6 7 4
12 V.Manisa 4 1 1 2 7 9 4
13 G.B. Oftaş 4 1 1 2 3 5 4
14 Konya 4 0 3 1 4 5 3
15 Gaziantep 4 1 0 3 3 5 3
16 Kasımpaşa 4 1 0 3 4 7 3
17 Ç.Rize 4 1 0 3 4 12 3
18 Ankaraspor 4 0 1 3 4 8 1
Haftanın Maçları
4. Hafta
 Bursa 1  
  Trabzon 1  
 Ankaragücü 2  
  G.Birliği 2  
 Ç.Rize 3  
  İ.B.B. Spor 1  
 Konya 2  
  Denizli 2  
 Beşiktaş 0  
  Kayseri 0  
 G.B. Oftaş 1  
  Fenerbahçe 1  
 Sivas 2  
  Gaziantep 0  
 Kasımpaşa 3  
  Ankaraspor 1  
 V.Manisa 2  
  Galatasaray 2  
Haftanın Maçları
5. Hafta
 Ankaraspor Beşiktaş Cumartesi 18:00  
 Sivas G.B. Oftaş Cumartesi 20:30  
 Denizli Kasımpaşa Cumartesi 20:30  
 Fenerbahçe Ç.Rize Cumartesi 21:00  
 Trabzon Ankaragücü Pazar 18:00  
 Gaziantep Kayseri Pazar 20:30  
 İ.B.B. Spor Bursa Pazar 20:30  
 G.Birliği V.Manisa Pazar 20:30  
 Galatasaray Konya Pazar 21:00