kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Biz erkek adamız tektaş takmayız!

Geçen temmuz ayında evlenen 'Desperate Housewives' dizisinin yıldızı Eva Longoria ile NBA oyuncusu Tony Parker, düğün günü parmaklarına taktıkları dev tektaş yüzüklerle yeni bir tartışma yaratmıştı. Kimse Eva'nın parmağındaki yüzüğü yadırgamadı. Ama maço görünüşlü, iri kıyım bir delikanlı olan Parker'ın parmağında pırlantayla dolaşması herkesi şaşırttı. Tony'yi görenler, "Erkek adam tektaş takmaz" şeklinde yorumlar yaptı. Shine dergisi de bu haberden yola çıkarak Türkiye'nin ünlü erkeklerine tektaşa ilişkin görüşlerini sordu. Ortaya çıkan sonuç, kadınların aşkın sembolü olarak gördükleri tektaşa, erkeklerin alerjisi olduğuydu...

YETKİN DİKİNCİLER (Oyuncu) Rol gereği kullanırım Tektaş, benim kültürümde olan bir şey olmadığı için takmam. Ama oynamam gereken bir rolde böyle bir gereklilik olursa takarım.

BEHZAT UYGUR (Sunucu-Oyuncu) Mücevherle ilgilenmem Ben tektaş yüzük asla takmam çünkü mücevhere karşı hiç ilgi duyan bir adam değilim.


BERKE HÜRCAN (Manken- Oyuncu) Oje sürerim daha iyi!
Bir erkeğin tektaş alyans takması alışılmamış bir durum. Eğer farklılık yaratacaksam, tektaş takacağıma tırnaklarıma siyah oje sürmeyi tercih ederim.

ALTAN ERKEKLİ (Oyuncu) Aklımın ucundan bile geçmedi!
Benim mücevher tutkum hiç yoktur. Eşimin de böyle bir merakı yok. O yüzden ömrümün hiçbir döneminde aklıma tektaş takmak gibi bir şey gelmedi ve gelmez.

BURAK HAKKI (Oyuncu) Kendimi hiç rahat hissedemem
ABD'de NBA ve sanat camiasında tektaş modası var. Siyahi oyuncular arasında çok yaygın. Kendimi rahat hissetmeyeceğim hiçbir aksesuvarı takmam, tektaş da bunlardan biri.

TAN SAĞTÜRK (Balet) Çok feminen buluyorum!
Ben tektaş bir yüzük takmam çünkü çok feminen buluyorum. Belki küpe olabilir ama tektaş yüzüğü tercih etmem.

KEREM ALIŞIK (Oyuncu) Alyansa bile karşı
Ben alyansını bile parmağında çok fazla taşımış bir adam değilim. Bu yüzden tektaşı hiç takmazdım.
Haberin fotoğrafları