kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sibel Can, konserden sonra yorgunluğunu masaj yaptırarak atıyor.

Her hafta mutlaka aromaterapi masajı var

Özlem AVCI/MAGAZİN
Sibel Can, sahne öncesindeki hazırlıkları arasında yer alan ayak masajını ilk kez GÜNAYDIN ile paylaştı. Ünlü şarkıcı; doktoru vücut masajını yasakladığı için sadece ayaklarına masaj yaptırabiliyor..
Yaz boyunca yoğun bir konser maratonu geçiren Sibel Can, Ramazan'a kadar her gün bir yerde sahne almaya devam edeceğini söyledi. Şarkılarının insanlar tarafından çok beğenildiğini belirten Can, "Albüm için gece-gündüz çalışmamın meyvelerini toplamaya başladım. İnsanların bana ve şarkılarıma ilgisi çok yoğun. Bunu hayli kalabalık geçen konserlerimden de görebilirsiniz" dedi. Son bir hafta içinde dört konser verdiğini ve bir reklam filmi çektiğini anlatan Sibel Can, yorgunluğunu masaj ile atabildiğini söyledi. Can her hafta özellikle aromaterapi masajı yaptırdığını belirtti:

Vücudu alerji oldu
"O kadar çok masaj yaptırdım ki, kendi kremlerim yerine başka masaj kremi kullandığımız için omzumda sivilceler çıktı. Ve doktorum masaj yaptırmamı yasakladı. Maalesef bir ay boyunca vücut masajı yaptıramayacağım. Bugünlerde yorgunluğumu atmak için sadece ayak masajı yaptırıyorum."
Haberin fotoğrafları