kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erkeği cepte tutmak için seks ve gülümsemek şart!

Yazar Hauke Brost, erkeğini elinde tutmak isteyen kadınlara akıl verdi: Üç şeyi ihmal etmeyin; seks, sohbet ve gülümsemek... ..
Kadın-erkek ilişkileri konusunda uzman yazar Hauke Brost, son kitabı 'Wie Manner Ticken'da kadınların erkeklere dair korkularına erkeklerin bakış açısıyla cevap veriyor. Kitabı kaleme almadan önce üniversitelerden barlara kadar birçok yerde karşılaştığı erkeklerle konuşan ve anket yapan yazar, bir kadının erkeğini sonsuza dek yanında tutmak için asla eksik kalmaması gereken üç konuyu sohbet etmek, gülmek ve seks olarak sıralıyor.

İLGİNİN DOZUNU İYİ AYARLAYIN
Erkeklerin hep çocuk kaldığının altını çizen Brost, bir erkeğin her zaman şımartılmak istediğini belirtiyor ama uyarmadan da edemiyor: "Aşırı sevgi gösterileri erkeği sıkar. Ona bağımlı hale geldiğinizi ve özgürlüğünün kısıtlandığını hissedince kaçar. Akıllı kadın ilginin dozunu en iyi ayarlayandır."

'BEĞENDİN Mİ' DEMEYİN!

Brost kitapta kadınlara az konuşup çok dinlemelerini öneriyor. Bir erkeğe kesinlikle onur kırıcı laflar edilmemesi gerektiğine dikkat çeken ünlü yazar ekliyor: "Erkek arkadaşınız size giydikleriniz ya da yeni saçınız hakkında yorumda bulunmuyorsa beğenmiş demektir. Sakın ona 'beğendin mi?' diye sormayın. Sessizliği, ilgisizliğini göstermez. Bu durum aynı her sabah arabasını izleyişi gibidir. Erkek arabasına biner ve yola çıkar. Arabası gittiği sürece de onun hakkında fazla konuşmaktan hoşlanmaz."
Haberin fotoğrafları