kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Cem Yılmaz'dan yeni DVD!

Geçen hafta bilmem kaçıncı kez CMYLMZ'ı izledim. Onu ilk kez yüzyıllar, Ferrariler, Cansu Dere ve filmler öncesi Leman Kültür'de izleme şansına erişmiştim. Geçen hafta izlediğimde yine çok güldüm. Cem Yılmaz'ı izlemek, çok hayranı olduğum bir şarkıcının konserine gitme etkisi yaratıyor bende. Hatta, artık profesyonel bir Cem izleyicisi olduğum için, zaman zaman sahneye peçete yollayıp istek yapmak geliyor içimden.

10 YENİ ESPRİ
Son birkaç yıldır yapmadığı Süperman esprileri ve sizin 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu' filmi olarak bildiğiniz, oysa Cem'in 10 yıl önce yaptığı 'Uzay Yolu' esprilerini izlemek istiyorum yeniden. Tabii bir de sahnede, emprovize espriler yapması için tam da 'O' an başına bir şeyler gelmesini, bir seyircinin saçmalamasını bekliyorum. Mesela geçen haftaki gösteride, mikrofonun bozulması bize hiç beklenmedik 10 yeni espri deneyimi yaşattı. Gösteriden sonra kuliste görüştük Cem Yılmaz ile. Diyaloğumuz; sezon başındaki 'Hokkabaz' filmi ile ilgili eleştirilerimin, ilişkimize yansıttığı gerginlik yüzünden hafif elektrikliydi. Ama Cem, artık sıyrılmış o günlerden. Cem Yılmaz, o gece yaptığı gösteriyi, yeni bir DVD olarak yayınlamaya hazırlanıyor. Üstelik çıkış tarihi olarak da bayramı düşünüyor. Ama yetiştiremezse en geç yılbaşı elimizde olacak DVD. Sonra 'film' konularını sordum. Bir süre duracakmış. Sahneye ara verip, üzerinde çalıştığı yeni senaryosu üzerine yoğunlaşacakmış. Ama "2009 Ocak'ından önce film beklemeyin" diyor.

KAPI KIRDIRACAK
Korkarak "Komedi mi olacak?" diye sordum. "Kapı baca kırdıracak kadar komik olacak" dedi. Ama 'Hokkabaz' döneminde, filmin yüzde yüz komedi olmaması yüzünden eleştirdiğimizi söylemişti sürekli. Bu nedenle bir kinaye içinde mi "Kapı kırdıracak kadar komik olacak" dedi, bilmiyorum. Umarım kinaye yapmamıştır. Umarım, kapı baca kırdıracak kadar komik bir filmle sahalara geri döner...