kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Zuhal Olcay'ın nota sehpası gayet sade ve notalar mandalla tutturulmuş.

Ebru Swarovski Zuhal sade sever

ESİN ÖVET MAGAZİN
Geçtiğimiz haftalarda Ebru Gündeş Swarovski taşlarla bezeli nota sehpasıyla haber olmuştu. Önceki gece Kuşadası'nda konser veren Zuhal Olcay ise nota kağıtları mandallarla tutturulmuş sehpasıyla dikkatleri çekti..
Zuhal Olcay önceki gün, Kuşadası'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 85'inci yıldönümünde sahneye çıktı. Uzun süredir konser vermeyen Zuhal Olcay, Kuşadası Belediyesi'nin düzenlediği bu konserde, sevenleriyle hasret giderdi ve dünden bugüne şarkılarını seslendirdi.

Şarkı önemli
Konserde en çok dikkati çeken Olcay'ın, mandal ile tutturulmuş nota sehpası ve görünmez diye sahne kıyafetinin altına giydiği spor ayakkabıları oldu. Mandallı nota sehpasını görenler; Ebru Gündeş'in bir konserinde kullandığı Swarovski taşlarla süslenmiş sehpasını hatırladı. Zuhal Olcay da konserden sonra gazetecilerin kendisine, Ebru Gündeş'in Swarovski taşlarla kaplanmış nota sehpasını hatırlattıklarında cevabı şöyle oldu: "Şarkılar gösterişten daha önemlidir..." Kısa zaman içinde yeni projeleri ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlandığını da belirten Olcay sözlerine şöyle devam etti:

Projelerim var!
"Sinema, televizyon, tiyatro ve müziğe dair pek çok hazırlığım var şu sıralar. Hepsi birbirinden önemli işler olacak. Ama önce hangisiyle karşınıza çıkacağımı ben de bilmiyorum. Şimdilik hazırlıklarımı sürdürüyorum, bunu bilin yeter!"
Haberin fotoğrafları