kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fildişi kuleden sizi indirirler'

ANKARA
İLİŞKİLİ HABERLER
Fildişi kuleden sizi indirirler'
BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, dün partisinin il başkanlarına seslenirken medyadan cumhurbaşkanına ve bakanlara kadar her kesime mesaj gönderdi. Medyanın CHP'li olduğunu savunan Erdoğan, daha önce 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile halktan kopuk idarecilere yönelik söylediği, "Fildişi kulelerden halka bakılmaz" sözünü bir kez daha hatırlattı. Erdoğan, şunları söyledi:

* Seçim kampanyası boyunca bir çocuk grubu eve giderken devamlı önümü kesti. Kayserili bir çocuk, dün akşam Başkan amca ne olur bize mantıya gel. Annemler bekliyor' dedi. Gittik evde mantıları yedik. Apartman toplandı falan. Evde ufak tatlı bir kızımız, Başbakanım 'benim doğum günüm, çayı da bizde içelim' dedi. Çayı da orada içtik. Hep beraber bunları yapmalıyız. Başbakan, Cumhurbaşkanı erişilemez biri olmamalı.

* Arabalarımıza takılan o kırmızı plakaların bizi milletimizden farklı yerde konumlandırmasına izin veremeyiz. Fildişi kulelerden halka bakılmaz. Bakarsanız bir gün sizi o kuleden indirirler.

* 'Kimsesizlerin kimsesiyiz' dedik. CHP'liler buna sahip çıktılar. Onlar bu çalıntılara bayılırlar. Kimsesizlerin kimsesi (Baykal'ı kastediyor) niçin acaba ülkemizin Doğusuna Güneydoğusuna hiç gidemedi neden oralara hiç uğrayamadı?

* Bu medya CHP yanlısı olduğu için bir köşe yazarı da 'Başbakan yuvarlamayı sever' diye yazıyor. Tayyip Erdoğan rakam yuvarlamayı sevmez ama bu tür yalan yanlışlarla uğraşanları yuvarlamayı sever.