kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni ürünler...

Cilt için bal mucizesi!
Tutkunları için doğal, sağlıklı ve uzun süre dayanıklı bir güzellik serisi çıktı; Watsons Bal Özlü Seri. Cildi nemlendiren ve saten pürüzsüzlüğüne kavuşturan bu seride yok yok! El kreminden vücut kremine, banyo sütünden dudak koruyucusuna hepsi 'bal gibi' güzellik sunuyor.

Göz çevresi için...
Skincode'un Anında Etkili Hücresel Göz Çevresi Serumu, göz çevresine bakım uygulama konusunda iddialı! İnce dokulu bu serum, cildin hücresel yenileme süreci üzerinde uyarıcı etki sağlıyor. Ürün, göz çevresindeki çizgi ve kırışıklıkları anında azaltıyor.

Renkleri çok iddialı
The Body Shop'un yeni makyaj koleksiyonu; gözler, dudaklar ve yanaklar için sıcak renkler sunuyor. Pırıltılı far, allık küpleri, pırıltılı renk paletleri, pırıltılı pudra ve elmas şeklindeki ruj Precious Rouge; canlı, parlak ve kadifemsi bir görünüm sergiliyor.

Saçlar dökülmesin
Kerastase Aminexil GL Bakım Kürü, sonbaharla birlikte artar saç dökülmeleri için kesin çözüm sunuyor! Kür, saçın uzama döneminde saç telini koruyor. Sürekli dökülme yaşıyanlara senede 2 kez, özellikle bahar geçişlerinde, 6 hafta için öneriliyor.
Haberin fotoğrafları