kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk Ne Diyor?

Temiz futbol için temiz insanlara ihtiyacımız var..
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın tribün lideri Ferdi Aslan, kafasına sıkılan tek kurşunla öldürüldü. Cinayetin; bedava bilet ile Beşiktaş menajeri Sinan Engin aleyhine açılan pankart kavgasından meydana geldiği öğrenildi.

MURAT GULCUR: İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Türkiye'de sporun çivisi çıkmış.

ADEM ÖZGÜVEN: Temiz futbol için temiz insanlara ihtiyacımız var. 400 bedava bilet ve tribün amigoları; bu nasıl kombinasyon? Ve bu amigolarla Sinan Engin'in yakın ilişkileri!

CENK BAŞARAN: Son beş yıldır bu olaylar yüzünden stada maç izlemeye gitmiyorum. Hayatımda bedava biletle maç izlemedim. Bütün bu olayların müsebbipleri yöneticilerdir. Sonuçta iki taraftarın üzerine yıkacaklar olayı. Ama tribünde 'bin kişi beni desteklesin' diye bedava biletler, döner bıçakları, kavgalar ve stat anarşileri devam edecek.

GÜRKAN NALBANT: Yine mi Sinan Engin; futbolumuzun medarı iftiharı!

ALP EMİR: Menajer Engin'in daha önce de mafyadan bazı kişilerle ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Halbuki Sinan Engin sütten çıkmış ak kaşık!

HALİT KEÇECİ: Emniyet güçleri neden BJK yöneticilerini sorgulamıyor? Futbol Federasyonu niye olayları sadece seyrediyor? Olayın sorumluları açık değil mi?

OKTAY KARACA: Derhal Sinan Engin'in işine son verilmeli.

TAMER OĞUZ: Tamamen rant kavgası. Çarşı grubunun kendi içinde bölünmesi ve büyük başlara kendilerini kullandırır vaziyete gelmesi içler acısı.