kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
2006-2007...Zeta-Jones'un göz çevresindeki fark bir bakışta hissediliyor.

Güzellikleri doğuştan değil botoks'tan!

Onlar Hollywood'un en güzel starları. Beyazperdedeki görüntüleriyle ve basına yansıyan pozlarıyla hemcinslerini kıskançlık krizlerine sokuyorlar. Karşı cinsten olanların ise akıllarını başlarından alıyorlar. Uzaktan kusursuz gibi görünseler de aslında onların da defoları var. Mesela yılların yüzlerinde oluşturduğu çizgiler ve kırışıklıklar... Tek farkları onlar kırışıklık deyince birçok kadın gibi kendilerini ütü yapmaya adamak yerine, estetisyenlerin yolunu tutuyorlar. Ve botoks denen sihirli yöntem sayesinde her daim genç görünüp, pürüzsüz bir ciltle dolaşıyorlar.....
CATHERINE ZETA-JONES
Kırışıklıklarına da gıdığına da veda etti

37 yaşındaki Catherine Zeta- Jones zamanı alt etmeyi kafasına koyan kadınlardan. Güzel aktrisin en çok şikayet ettiği konu ise göz çevresindeki kırışıklıklar. Bu sorundan kurtulmak için geçtiğimiz yıl botoks yaptıran Zeta-Jones, gıdığını da aldırmayı ihmal etmedi. Yalnızca bir yıl öncesine kadar yüzünde yorgun bir ifadeyle dolaşan seksi oyuncu, yaptırdığı işlemlerden sonra kusursuz bir görüntüye kavuştu.

DEMI MOORE
Çizgilerini temizletirken kaşlarını da yeniletti
Beyazperdenin en güzel aktrislerinden Demi Moore artık 45'ine merdiven dayamış durumda. Seksi oyuncunun yüzü yalnızca bir yıl öncesine kadar yılların ona armağan ettiği çizgilerle doluydu. Ancak botoks yaptırdıktan sonra pürüzsüze yakın bir cilde kavuştu. Moore göz çevresindeki ve alnındaki kırışıklıkları botoks yöntemiyle yok ettirdi. Gülümsemenin yüzünde oluşturduğu çizgileri temizleten Moore kaşlarını da kaldırttı.

COURTENEY COX
Yüzündeki ifade artık daha genç ve canlı!

Adını 'Friends' dizisinde canlandırdığı 'Monica Geller' karakteriyle duyuran Courteney Cox, botoksla dizinin son bölümleri sırasında tanıştı. 43 yaşındaki oyuncu ilk iş olarak alnındaki kırışıklara botoks yaptırdı. Ardından gülerken yüzünde oluşan çizgileri yok ettirdi. Ayrıca çok ince olan dudaklarını da dolgunlaştırdı. Uzmanlar yaptırdığı operasyonların Cox'un ifadesine canlılık kattığı görüşünde birleşiyor.

SARAH JESSICA PARKER
Gözlerinin çevresini komple bakıma soktu

'Sex and The City'nin güzel yıldızı Sarah Jessica Parker da estetik ve botoks yaptırmakta bir sakınca görmeyen Hollywood ünlülerinden... Seksi oyuncu alnındaki kırışıklıkları botoks yaptırarak tamamen yok etti. Ayrıca göz kapaklarını toparlattı ve göz çevresine botoks yaptırdı. Böylece yüzü çok daha diri ve sağlıklı bir görüntü kazandı. Uzmanlar onun botoksun en çok yaradığı ünlüler arasında yer aldığını söylüyor.
Haberin fotoğrafları