kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Lafoloji

"Hükümete girmeyi kendim istemedim. İç dünyamda mütevazıyım. İstemeyen kızını vermesin." - Hakkındaki söylentilere kızan AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç

"Bu adama bir yerde rastlarsam döverim herhalde, dedim. Sonra da, şimdi değil de soğuduktan sonra hakkından geleyim, dedim." -Prof. Mümtaz'er Türköne, eşi Özlem Türköne ile tartışan Okan Bayülgen'e söylüyor.

"Normal insanlar gibi tanıştık. Türkiye'den bahsettik. Aynı meslekten iki insanız, çimdik atacak bir durum yok!" - Özgü Namal, Jeremy Irons'la tanışmasını anlatıyor.

"Hüsnü kumaşı iyi biri. Aslında çok kırılgan bir yapısı var ama inanılmaz çabuk toparlanabilir. Sevgi dolu, sıcacık bir yüreğe sahip, çok duygusal..." - Işın Karaca klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'yi anlatıyor.

"Evde barbekü ellemem yasak. Çünkü kocam hamburgerlerinin kömürleşmesini istemez." - Son filminde bir ahçıyı oynayan Catherine Zeta Jones.

"Evlilik, Tan (Sağtürk) ile aramızda hassas bir konu. Böyle uluorta yerde konuşmak yanlış olur. Ama ben de aile kurmak istiyorum." - Oyuncu Bergüzar Korel
Haberin fotoğrafları