kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Jandarma, festival boyu alarmdaydı!

İLİŞKİLİ HABERLER
Jandarma, festival boyu alarmdaydı!
* İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Rock'n Coke boyunca huzur ve güven ortamının sağlanması için Hezarfen Havaalanı'nın çevresinde ve sorumluluk bölgesindeki yol güzergahlarında görev aldı.
* Alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde, yaklaşık 50 bin kişinin geldiği tahmin edilen festival alanında 340 personel hizmet verdi.
* Festival boyunca, güvenliği tehdit edebilecek her türlü maddenin sokulmasını engellemek için giriş kapılarında görev alan jandarma ekipleri, düzenli olarak kontroller gerçekleştirdi.
* Festivale gelenler X-Ray cihazı ve el dedektörü ile kontrol edildi. Bayan izleyicilerin aranmasını ise bayan astsubaylar üstlendi.
* Jandarma ekipleri olası olayları önlemek için köpekli ve özel amaçlı timler de hazır bulundururken, trafik konusunda sıkıntı yaşanmaması için 10 trafik timi ile 3 adet motosikletli jandarma timi görev yaptı.
* Son gece ana sahnenin kapanış konserini veren Franz Ferdinand'ın ardından, müzikseverler alternatif sahnede saatler sabaha karşı 02.00'yi gösterene kadar dans etti.