kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İşte en popüler kraliyet bekârları

Ünlü Forbes dergisi, son yılların en gözde 'bekar kraliyet mensupları'nı seçti. Birbirinden güzel prenseslerin ve yakışıklı prenslerin yer aldığı listede, genç kızların sevgilisi Prens William ve kardeşi Harry ilk sırada..
Prens William İngiltere
İngiltere Prensi Charles'ın ve merhum Prenses Diana'nın büyük oğlu. Tahtın ikinci varisi olan 25 yaşındaki genç prens, yıllardır Kate Middleton ile bir ilişki yaşıyor ancak yine de gözde bekarlar listesinde yer almayı başarıyor.

Prenses Victoria İsveç
Tahta en yakın isimlerden biri olan 30 yaşındaki güzel prenses, aldığı iyi eğitimle göz dolduruyor. Yale Üniversitesi'nden mezun olan prenses, Stockholm'daki kraliyet sarayında oturuyor. Güzel prensesin adı şu sıralar spor hocası Daniel Westling ile anılıyor.

Prens Carl Philip İsveç
İsveç Kralı XVI Carl Gustafve Kraliçe Silvia'nın ikinci ço-cukları. Tahta geçmek için ikin-ci sırada yer alan 28 yaşındakiyakışıklı prens, iki yıl grafiküzerine eğitim aldı. İsveç Do-nanması'nda görev yapanprens, gözde bekarlardan...

Prens Harry
Prens William'ın kardeşi Prens Harry bu ay 23 yaşına basacak. İngiliz ordusunun mensubu olan prens, iki yılı aşkın süredir Chelsy Davy ile bir aşk yaşıyor. Güney Afrikalı köklü bir aileye mensup olan Davy, İngiltere'de Leeds Üniversitesi'nde eğitimine devam ediyor.

Zara Anne Elizabeth Phillips İngiltere
Prenses Anne ve eşi Mark Phillips'in tek kızı. Kraliçe Elizabeth'in en büyük torunu olan 26 yaşındaki Phillips, kuzenleri güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kraliçeye olan yakınlığıyla tanınan genç kadın, kraliçeyi istediği zaman arayabilen nadir insanlardan...

Charlotte Casiraghi Monaco Monako
Grace Kelly'nin torunu, Monaco Prensesi Caroline'in kızı. 21 yaşındaki güzel prenses, özellikle uluslararası paparazzilerin de gözdesi.

Prens Albert Monako
Prens Rainier ve eşi ünlü aktris Grace Kelly'nin tek oğlu. Babasının 2005 yılında ölmesiyle Monako'da tahtı devraldı. İki çocuğu olan ancak hiç evlenmeyen 49 yaşındaki prens, sıkı bir çevreci.

İŞTE EN GÖZDE BEKARLARIN LİSTESİ:
Prenses Beatrice / İngiltere
Pierre Rainier Stefano Casiraghi / Monako
Prens Joachim / Danimarka
Prens Felix Lopold / Lüksemburg
Prens Andrea Albert Pierre / Monako
Prens Albert von Thurn / Almanya
Haberin fotoğrafları