kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hepimiz rockçıyız hepimiz ünlüyüz!

Bir önceki festivalden bu yana merakla beklenen Rock'n Coke sona erdi. Festivalden akılda kalanlar; yine coşku, yağmur ve 'rahat rahat' gezen ünlüler oldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hepimiz rockçıyız hepimiz ünlüyüz!
Bu yıl Hezarfen Havaalanı'nda beşinci kez gerçekleşen Rock'n Coke, yine müzik adına unutulmaz anlara imza attı. Her yıl olduğu gibi yine ara ara yağmurlu geçen iki günlük dev etkinlik yerli-yabancı ünlü isimleri ağırladı. Rock'n Coke'un ilk günü Aslı, Gripin, Badly Drawn Boy, Within Temptation'la adım adım yükselen coşku akşam saatlerinde Teoman ve Rashit konseri ile zirveye çıktı. Ardından Chris Cornell ve son olarak The Smashing Pumpkins sahne aldı. Festivalini ikinci günü ise Franz Ferdinand, Manic Street Preachers, Özlem Tekin ve Hayko Cepkin sahnedeydi.

ÜNLÜLER ÇADIRDA BULUŞTU
Festivalin ilk günü İstanbul çadırında bir ara 'ünlüler buluşması' yaşandı. Festivaldeki tanıdık simalar arasında İzzet Öz, Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin, Şebnem Ferah, Ogün Sanlısoy, Bilge Öztürk, NTV programcılarından Banu Güven ve oyuncu Beste Bereket vardı. İstanbul çadırında ise bir ara Gripin'in solisti Birol Namoğlu, Manga'nın solisti Ferman Akgül ve Kargo'nun solisti Koray Candemir bir araya geldi. 'Hayata Artı' Gençlik Çadırı'nda düzenlenen imza gününe ise Aslı, Gripin ve Rashit katıldı; hepsi festival için özel olarak hazırlanan posterleri imzaladı.
Haberin fotoğrafları