kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Korkuyor ve eziliyor

Tüzemen: "Zico bazı oyunculardan korkuyor, altlarında eziliyor." Çakar: "Sorun kadroda" Bilgiç: "Oynattığı futbol çağdışı, kadroyla ilgisi yok." Kanat: "Adam takımı şampiyon yaptı"..
Ligin 4. haftasını geride bıraktık. 3 Büyükler'in puan kaybı yaşadığı hafta sonunda yazarlarımız Kazım Kanat, Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç, Levent Tüzemen ve İskender Günen ligi Serbest Kürsü'de masaya yatırdı.
* Editör: Sayın Çakar, lige her zaman şampiyonluk parolasıyla başlayan 4 takım bu hafta berabere kaldı. Tabloyu nasıl görüyorsunuz?
* Ahmet Çakar: Sarı-lacivertliler Tuncay'ın gidişiyle dağıldı. Fenerbahçe'de 77 milletten insan var. Şu an futbolcular inanılmaz vurdumduymaz ve sorumsuz oynuyorlar.

FENER'İ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Sorun Zico'da değil kadroda. Fenerbahçe'yi bu oyun ve bu kadro ile çok zor günler bekliyor. Galatasaray, Manisa maçında kötüydü. Servet büyük takım oyuncusu değil. Ben Kalli'nin Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi hocalardan biri olduğunu düşünüyorum. Yaşlı biri eğer bunamamışsa yıllanmış şarap gibi değer kazanır. Kalli'ye bakıyorsunuz inanılmaz diri, takıma pozitif etki eden bir hoca.
* Kazım Kanat: O zaman Beşiktaş'ın başına tekrar Seba geçsin.
* A.Ç: Keşke geçse. Beşiktaş ne hale geldi. Babamın kemikleri sızlıyor.
* K.K: Fenerbahçe ve Galatasaray yıldızlara dayalı futbol oynuyorlar. Beşiktaş ise takım oyunu oynayan oyunculara sahip. Bu yüzden bu sene çok rahat şampiyon olacak. Sorun Ertuğrul Sağlam'ın paniklemesi. Bazen 'maç gidiyor' düşüncesiyle sağlıklı kararlar veremiyor. Beşiktaş'ın karar vermesi gereken şey şu; Ya iki önliberolu oyna savunmayı sağlam tut veya tek önlibero ile oyna hücumu düşün. F.Bahçe yazarları eleştiride sınır tanımıyor. Daum ve Zico takımı şampiyon yaptı.
* G.B: Kazım Abi'ye soruyorum; geçen sezon bitime 3 hafta kala Fenerbahçe değil de Beşiktaş kazansa bugün Jean Tigana büyük hoca mı olacaktı?
* K.K: Böyle bişey sorduğun için seni şiddetle kınıyorum. Ben 'Ameliyat iyi gitti mi, dikişler düzgün yapıldı mı?' değil 'Hasta iyileşti mi, sağlığına kavuştu mu?' diyorum. Sen ise 'Bu ameliyat böyle yapılır mı?' diyorsun.
* G.B: Siz Zico'yu başarılı bulabilirsiniz ama Fenerbahçe'ye oynattığı oyun çağdışı. Bunun kadro ile alakası yok.
* L.T: Bana göre en kötü kadro Fenerbahçe'de. Çünkü oyuncular birkaç bölgenin oyuncuları.
* G.B: Sorun da bu. Bunları kim takım yapacak? Bu takımın başındaki adam hoca değil mi? Her bölgenin adamı var fakat hoca bunları yanlış yerlerde oynatıyorsa problem oyuncularda değil farklı yerlerde aranmalı.
* L.T: F.Bahçe sadece G.Antep maçında keyif verdi. OFTAŞ maçına o kadro ile çıksaydı yine yenerdi. Zico bazı oyunculardan korkuyor ve onların altında eziliyor.

SERVET TAM BİR CANLI BOMBA

* G.B: Zico ayağına top sürmemiş kişiler tarafından eleştirilmekten şikayetçi. Herhalde Rıdvan Dilmen ve Can Bartu'yu ona söylememişler. Bu kişilerin yazdıklarına ve futbol kariyerlerine bir baksın.
* Editör: Sayın Tüzemen, ligde hiç gol yemeyen Galatasaray, Manisa maçında kalesinde iki gol gördü. Ne düşünüyorsunuz?
* L.T: Yönetimin bazı oyunculara karşı kin dolu tutumunu kınıyorum. Ama Bouzid'in oynamayacağı çok açık. Bence Ankaraspor'a kiralanan Emre Aşık takımda kalmalıydı. Çünkü Servet, Song ve Tomas'ın birlikte oynadıkları dönemde yaptıkları hataların toplamını bir ayda yaptı. Bu Servet tam bir canlı bomba. Ayrıca kaleci konusunda Galatasaray'ın başı çok ağrıyacaktır.
* İ.G: Kalli'nin oynatmak istediği sistem riskli. Bundan sonraki maçlarda Galatasaray çok gol pozisyonuna girmenin yanında savunmasında da önemli sorunlar yaşayabilir. Bana göre Tomas-Song ikilisinin bozulmaması gerekirdi.
* L.T: Pascal Nouma, Beşiktaş'ta oynarken yaptığımız bir röportajda 'Afrikalılar günde bir dakika delirir' demişti. Dilerim bu delilik anını Song maç içinde yaşamaz. Yaşarsa ilk saldıracağı adam Servet olur.
Puan Durumu
  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
1 Galatasaray 4 3 1 0 8 2 10
2 Beşiktaş 4 3 1 0 4 1 10
3 Kayseri 4 2 2 0 6 2 8
Tümünü göster...
4 Trabzon 3 2 1 0 8 2 7
5 Ankaragücü 4 2 1 1 7 6 7
6 Fenerbahçe 4 2 1 1 4 4 7
7 Sivas 3 2 0 1 4 2 6
8 İ.B.B. Spor 4 2 0 2 5 5 6
9 Bursa 4 1 2 1 4 3 5
10 Denizli 4 1 2 1 7 7 5
11 G.Birliği 4 1 1 2 6 7 4
12 V.Manisa 4 1 1 2 7 9 4
13 G.B. Oftaş 4 1 1 2 3 5 4
14 Konya 4 0 3 1 4 5 3
15 Gaziantep 4 1 0 3 3 5 3
16 Kasımpaşa 4 1 0 3 4 7 3
17 Ç.Rize 4 1 0 3 4 12 3
18 Ankaraspor 4 0 1 3 4 8 1
21:30
Almanya - Türkiye
Basketbol Avrupa Şampiyonası C Grubu karşılaşması (NTV)
Haftanın Maçları
4. Hafta
 Bursa 1  
  Trabzon 1  
 Ankaragücü 2  
  G.Birliği 2  
 Ç.Rize 3  
  İ.B.B. Spor 1  
 Konya 2  
  Denizli 2  
 Beşiktaş 0  
  Kayseri 0  
 G.B. Oftaş 1  
  Fenerbahçe 1  
 Sivas 2  
  Gaziantep 0  
 Kasımpaşa 3  
  Ankaraspor 1  
 V.Manisa 2  
  Galatasaray 2  
Haftanın Maçları
5. Hafta
 Ankaraspor Beşiktaş  
 Denizli Kasımpaşa  
 Galatasaray Konya  
 G.Birliği V.Manisa  
 Trabzon Ankaragücü  
 Gaziantep Kayseri  
 Fenerbahçe Ç.Rize  
 Sivas G.B. Oftaş  
 İ.B.B. Spor Bursa