kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Okan'la birlikte yağlıboya tablo yapıyoruz...

'Dünyanın en iyi modeli' seçilmesine rağmen modelliği bırakan, okulunu bitiren ve futbolcu Okan Buruk ile evlenen Nihan Akkuş özel hayatı ile ilgili ilk kez konuştu. Akkuş 'Hülya' dergisine "Eşime destek olmaya ve onun yanında kale gibi durmaya çalışıyorum" dedi..
Hayatınızda bu yıl itibarıyla yeni sayfalar açıldı. Okulunuzu bitirdiniz tasarımcılığa adım attınız ve Okan Buruk'la dünyaevine girdiniz... Her şeyi aynı yıla denk getirdin diyorlar ama huzur arayan bir insansan, başka yerde oyalanmana gerek yok.

* Bir röportajınızda söylediğinize göre 30'unuzdan önce evlenmeyi düşünüyormuşsunuz aslında. Evlenseniz de bu mantık evliliği olurmuş... Hayır, hiç öyle söylemedim. Aksine '30'umdan önce evlenirim' demişimdir, çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum. 30'umdan önce mankenliği bırakırım diye düşünüyordum.

* Evlilik hayatına hemen adapte olabildiniz mi? Anne evinden sonra bir evi tek başına idare etmek zor mu? Daha hiçbir şey anladığım yok, çünkü henüz bir ay oldu. Yorum yapmak için çok erken. Bir yandan okul bitirme projesiyle uğraşıyordum. Okulu bitirmek benim için çok önemliydi. Son bir ay sabahlara kadar ders çalışarak geçti. O yüzden daha evlendiğimi bile anlayamadım. Balayına da gidemedik daha...

* Futbolcu eşleri için evlilik daha zor sanki. Futbolcunun motivasyonu pamuk ipliğine bağlı olduğu için ev içinde hep huzur sağlayıcı pozisyonda mı olmak gerekiyor? Benim için bu çok büyük bir sorun değil, çünkü benden 10 yaş büyük biri ve her şeyi çok iyi biliyor. Çok profesyonel, o yüzden benim için hiçbir zorluğu yok.

* Bu kadar aşkla birbirine bağlanmış bir çift olarak evlilikten beklentiniz nedir? Evlilik eşittir, mutlu, huzurlu bir yuva. Mutluluğuyla, üzüntüsüyle, sevinçleriyle, zor gününde, güzel gününde bir beraberlik istiyorum. Benim başka bir beklentim yok biraz eski kafalı olduğum için.

* Evliliğin dinamikleri neye bağlıdır? Huzur ve sakinlik mi, eğlence ve hareketlilik mi? Valla ne öyle, ne öyle. Herkes canı ne istiyorsa onu yapıyor. Eğlenceli olmak istediğinde eğlenceli olursun, sakin olmak istediğinde sakin olursun. Herkes özgür. Her iki taraf da birbirine saygı gösteriyor. Eğlenmek istersin eğlenirsin, huzurlu bir gün geçirmek istersin evden dışarı çıkmazsın. Bizde de aynen böyle.

* Siz çocuklu bir aile olacak mısınız? Valla bu planla yapılacak bir şey değil. Hazır hissetmekle ilgili bir şey bence. Şu an evliliğimiz çok yeni ama fazla zaman geçsin de istemiyorum. Genç anne-baba olmak daha zevkli diye düşünüyorum. Çocuğumuzun kız ya da erkek olması da çok önemli değil.

* Birlikte en büyük zevkiniz, keyfiniz nedir? Nasıl vakit geçiriyorsunuz? O da sanata çok yatkın, gözü çok iyi. Birlikte yağlıboya tablo yapıyoruz. Çok güzel şeyler yapıyor.

* Okan Bey'in ailesi oldukça kalabalık bu durum sorun yaratıyor mu? Ben sessizliği severim. O da yemekler yenilsin, dostlar gelsin gitsin ister. Ben, her şeyim derli toplu olsun, bozulmasın isterim, o bunları çok umursamaz. Ben de ağırlamayı seviyorum ama çocuk çocuk dağıtınca biraz sinirleniyorum. "Ah bu koltuk eskimezdi benim olsaydı" derim. Çocukların oyuncakları genelde paramparçadır ya, benimkiler hep yeni dururdu.
Haberin fotoğrafları