kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aşkın tarifi ondan sorulur

Bu cuma gösterime girecek olan yeni filmi 'Aşk Tarifi' ile gündemde olan Catherine Zeta Jones, Tatler dergisine kapak oldu. Jones, yeni filminde özel hayatında disiplinli olan bir aşçıyı oynuyor..
OHollywood'un şanslı güzellerinden... Kendisi gibi oyuncu olan eşi Michael Douglas ile yaşadığı mutlu evliliğiyle dudak ısırtan Jones, iş hayatında da başarısını sürdürüyor. Şu sıralar yeni filmi 'Aşk Tarifi' (No Reservations) ile gündemde olan güzel yıldız, Tatler dergisinin eylül sayısına kapak oldu. Dergiye yeni filmi ve özel hayatıyla ilgili konuşan ünlü aktris, 37 yaşında olmasına rağmen güzelliğiyle genç kızlara taş çıkartıyor.

YUMURTA BİLE KIRAMAM
"Aslında yumurta kırmayı bile beceremem ama filmde çok başarılı bir aşçıyı canlandırdım" diyen Jones, rolü için yemek yapmayı öğrenirken çok eğlendiğini söylüyor. Filmde ünlü aktör Aaron Eckhart ile başrolü paylaşan ünlü yıldız, "Ben genç bir çocuk yerine gerçek bir erkekle oynamayı severim. Genç aktörler bana keyif vermiyor" şeklinde konuşuyor. Özel hayatında da aynı tutumu sergileyen Jones eşini de bu yüzden tercih ettiğini söylüyor ve ekliyor: 8 yıldır evliyiz, Michael yaşlandıkça daha da harika oluyor!
Haberin fotoğrafları