kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ajda hayranlarını diskoya götürdü

MUSTAFA DERYAHAN MAGAZİN
Ajda Pekkan önceki gece Kuruçeşme Arena'da 'Ajda Discoda' adlı projesinin ikinci konserini verdi. Ece Sükan'in hazırladığı kostümlerle sahneye çıkan Süperstar, yine bomba gibiydi..
Ajda Pekkan önceki gece 'Ajda Discoda' adlı projesinin ikinci konseriyle hayranlarının karşısına çıktı. Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleştirilen konsere 'Vitrin' adlı şarkısını söyleyerek başlayan Süperstar; hayranlarını, "Diskoyu sahneye taşıdım. Umarım eğlenirsiniz" diyerek selamladı.

KOSTÜMLERİ SÜKAN'DAN
Gece boyunca 4 metrelik dev bir disko topuyla süslenmiş olan sahnede şarkılarının disko versiyonlarını seslendiren Pekkan performansıyla kendisini dinlemeye gelenlerden tam puan aldı. Sanatçının Ece Sükan tarafından hazırlanan ve 70'li ve 80'li yıllardan esintiler taşıyan kostümleri de büyük beğeni topladı. Konserde Süperstar'a Türkiye'nin en önemli DJ'leri Can Hatipoğlu, Hüseyin Karadayı, Suat Ateşdağlı ve Uğur Kirik'in yanı sıra, ünlü balet Tan Sağtürk'ün dansçıları eşlik etti.

ÜNLÜ SİMALAR İZLEDİ
Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konseri izleyenler arasında Süperstar'ın kardeşi Semiramis Pekkan ve onun eski eşi Gulu Lalvani'nin yanı sıra; Cem Özer- Nurgül Yeşilçay, Sadettin Saran ve kızı, Bergüzar Korel, Didem Uzel, Ayşegül Aldinç, Tuna-Yasemin Kiremitçi gibi birçok ünlü sima da vardı.
Haberin fotoğrafları