kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Halle Berry'nin seçimi bol paça jean'den yana...

Bu yıl 'jean'de her nabza şerbet var!

Her dönemin en popüler giysisi jean, bu sene üç farklı tarzda geliyor: Bol paça, dar paça-yüksek bel ve renkli jean'ler..
Jean pantolonda son bir yılın modası hiç şüphesiz vücuda oturan, dar paça yani 'skinny jean' adı verilen modellerdi. Ancak bu kış jean modellerinde çeşitlilik var; üç ayrı moda jean piyasasını ele geçirecek gibi görünüyor. Hem bol paçalar, hem yüksek belli-dar paçalar hem de renkli jean modası herkesin istediği modeli giymesine yardımcı olacak; "Bu model bana yakışmıyor ama n'palım moda bu" diye ağlayanlar susacak. Dar modelleri hit yapan ünlüler kadar; bu sezon bol paça da giyen, rengarenk jean'leri üzerine geçiren şöhretler de var. Yine yalnız değilsiniz...

BOL PAÇA
Bol paça modellerde o kadar çok model var ki insanın başı dönüyor! Ama denemeyi bırakmayın çünkü her bol model herkese yakışmaz. Unutmayın, kendiniz için mükemmel modeli bulduğunuzda, onu sonsuz farklı kombinasyonla kullanabilirsiniz. Avrupalı bazı tasarımcılar, bol paça jean'leri platform tenis ayakkabılarıyla giymeyi öneriyor. Çünkü onlara göre böyle bir kombinasyonla pantolonun duruşu güzelleşiyor. Bol paçalı bir jean'i tamamlamak için, kısa ve dar modeldeki 70'lerin bir tişörtü en sıkı öneri!

YÜKSEK BELLİ DAR PAÇA
Diyet programı gerektiren bu model, Gwen Stefani ve Mischa Barton'un da tercihi! Modacılara göre ince bir vücut tipiniz varsa düz sandaletler ve bir atletle; daha kısa ve etli bir vücut tipiniz varsa bir stiletto ve hafif bol bluzla kıyafeti tamamlamak en doğrusu...

RENKLİ
Renkli jean'ler, birçok modacı tarafından 'çok taze ve güzel' olarak yorumlanıyor. Ama bu kadar 'taze' görünmek istemiyorsanız duman grisi rengini de seçebilirsiniz.
Haberin fotoğrafları