kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

50 bin gencin yağmurla dansı

Bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Rock'n Coke'a üç gün boyunca eğlence hakim oldu. Kimi zaman yağan yağmur bile festival coşkusunu azaltamadı..
İLİŞKİLİ HABERLER
50 bin gencin yağmurla dansı
ençleri beş yıldır açık havada müzikle buluşturan 'Rock'n Coke', müzikseverleri sallayıp, yuvarlamayı başardı. Hezarfen Havaalanı'nda cuma akşamı kampçıların gelişiyle başlayan festivale 50 bine yakın müziksever katıldı. Gençlerin salgıladığı adrenalin üç gün boyunca hiç durmadı.

ÜNLÜLER GEÇİDİ
Cumartesi günü sıcak, pazar günü ise hava serindi. Hatta bir ara başlayan sağanak yağmur, gençleri iliklerine kadar ıslatmayı başardı. Ama buna rağmen izleyiciyi hareketsiz görmek mümkün değildi. Kimileri olduğu yerde dans etti, kimileri super jumper'la havaya zıpladı, kimileri kamikazeyle göklerde gezindi. Festival heyecanı cumartesi günü tam anlamıyla zirve yaptı. 'Rock'n Coke'ta Aslı, Üç Nokta Bir, Gripin, Badly Drawn Boy, Within Temptation, Teoman& Rashit sahne aldı. Festivalin en ilginç görüntülerinden biri Teoman& Rashit'in konseri sırasında yaşandı. Küçük İskender kendini kaptırıp, sahnedeki ikiliye katılınca 'Rock'n Coke'da bir ilk gerçekleşti. Küçük İskender, festivalcileri 'Bir Ayrılığın Anatomisi' adlı şiiriyle daha da coşturdu. Gecede önce Chris Cornell ardından da The Smashing Pumpkins 'Müzik Kasabası'nı tek kelimeyle 'salladı'. Grubun solisti Billy Corgan son parçayı Türkiye Milli Takımı forması giyerek söyleyince festivalcilerin coşkusu daha da arttı. İlk gün festivale gelen tanıdık simalar arasında İzzet Öz, 'Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin, Şebnem Ferah, Tarkan'ın sevgilisi Bilge Öztürk Beste Bereket ve Ogün Sanlısoy da vardı. Festivalde dün de Franz Ferdinand, Manic Street Preachers, Özlem Tekin ve Hayko Cepkin sahne aldı.
Haberin fotoğrafları