kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ekranda yaşanan en 'güzel' savaş

DENİZ AYYILDIZ GÜNAYDIN
Yeni sezonda, tüm kanallarda birbirinden iddialı yapımlar start alıyor. Diziler kıran kırana reyting savaşına girecek. Pek çok ünlü ismi izleyicilerle buluşturacak dizilerde bir başka savaş da güzeller arasında yaşanıyor... Dünya güzelinden sörfçüye, sunucudan mankene, Türkiye'nin en güzel kadınları bu sezon ekranları parselleyecek... İşte ekranların yeni sezondaki 'güzel haritası'.....
AYSUN KAYACI: Sessiz Gemiler (atv)
Aptal sarışınlıktan seksi öğretmenliğe Aptal sarışınlıktan seksi öğretmenliğe
'Çat Kapı' adlı sit-com'da 'aptal sarışın' rolünde izlediğimiz manken Aysun Kayacı bu sezon Savaş Dinçel ve Yeşim Salkım'ın da rol alacağı 'Sessiz Gemiler' adlı diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Kayacı dizide seksi bir öğretmeni canlandıracak.

VİLDAN ATASEVER: Bıçak Sırtı (Kanal D) Osmanoğlu Ailesi'nin

Altın Portakal ödüllü oyuncu Vildan Atasever, Son Osmanlılar'ın yani Cumhuriyet'in ilanı ile Türkiye dışına çıkartılan Osmanoğlu Ailesi'nin trajik öyküsünü anlatan 'Bıçak Sırt' adlı dizide rol alıyor. Atasever'i burada Avukat Güneş rolüyle izleyeceğiz.

EBRU AKEL: Tatlı İntikam (Star TV) Küstah sosyetik rolünü oynayacak
Yeni yayın döneminde Star TV'de ekrana gelecek 'Tatlı İntikam' isimli dizide Ebru Akel, Davut Güloğlu ile başrol oynayacak. Güloğlu dizide kasabada yaşayan dört çocuk babası bir adamı, daha önce 'İlk Göz Ağrısı' dizisinde başrol oynayan Ebru Akel de son derece küstah sosyetik bir kadını canlandıracak.

HATİCE ŞENDİL: Fesupanallah (atv) Peçeli güzel mahalle delikanlılarını yakacak
Daha önce atv'de yayınlanan 'İki Yabancı' adlı dizide Keremcem'le başrolü paylaşan Hatice Şendil bu kez komedi oynuyor. Uzun süre peçe takarak oynayan ve güzelliğini gizleyen Şendil, 10 Eylül'de atv'de start alacak Fesupanallah'ta Gülpare'yi canlandıracak.

HANDE SUBAŞI: Elveda Rumeli (atv) Sütçünün kızı Hande Subaşı
Tescilli güzel Hande Subaşı 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasıyla müzik yeteneğini de kanıtladı. Daha önce atv'de yayınlanan 'Kuş Dili' adlı dizide Müjde Ar'ın dilsiz kızı olarak karşımıza çıkan Subaşı bu kez 'Elveda Rumeli' adlı dram-komedide Erdal Özyağcılar'ın Vahide adlı kızını canlandıracak. Subaşı dizi çekimleri için Makedonya'da.

BEGÜM BİRGÖREN: Kara Yılan (atv) Şansı Kurtuluş Savaşı dizilerinden açıldı
Geçen sezon 'Kırık Kanatlar'da izlediğimiz Begüm Birgören bu yıl, yine Kurtuluş Savaşı'nın fon olarak kullanıldığı 'Kara Yılan'la ekrana gelecek. Sade güzelliği ile dikkat çeken Birgören'in rol arkadaşı ise Bülent İnal...

ÇAĞLA KUBAT: Kuzey Rüzgarı (Show) Sörfçü güzel mafya dizisinde
Eski Türkiye güzellerinden Çağla Kubat Sağır Oda'daki Duru rolüyle oyunculuğa ısınmıştı. Aynı zamanda milli sörfçü olan Kubat şimdi de mafya dizisi Kuzey Rüzgarı' ile karşımıza çıkıyor. Dizide, Kadir İnanır ve Oktay Kaynarca ile birlikte rol alacak olan Kubat, Kaynarca'nın aşık olduğu kadını canlandıracak.

ASLI TANDOĞAN: Dudaktan Kalbe (Show TV) Geçen sezonun 'Dicle'si bu kez 'Kınalı Yapıncak'
En son, geçtiğimiz sezonun reyting kurbanı dizilerinden 'Dicle'de rol alan Aslı Tandoğan, Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan 'Dudaktan Kalbe'de başrolü Burak Hakkı ile birlikte paylaşıyor. Tandoğan bakalım yıllar önce Hülya Koçyiğit'in canlandırdığı 'Kınalı Yapıncak' rolünde ne kadar başarılı olacak?

AHU YAĞTU: Komiser Nevzat (atv) Şeytanın bacağını bu kez kıracak
'Savcının Karısı', 'Kampüsistan' gibi dizilerle oyunculuğa ısınan ama şöhreti yakalayamayan manken Ahu Yağtu, Altan Erkekli'nin Başkomiser Nevzat'ı oynayacağı dizide onun yardımcısı Komiser Zeynep'i canlandıracak.

NEHİR ERDOĞAN: 'Fadime' (Show) Antepli baklavacının kızı şimdi Karadenizli Fadime
'Yabancı Damat'ta Antepli bir baklavacının kızı Nazlı'yı oynayan Nehir Erdoğan bu sezon Karadenizli Fadime'yi canlandıracak. Yönetmenliğini Cankat Ekmekçi'nin üstlendiği 'Fadime'de Nehir Erdoğan'dan başka, Berk Oktay ve Füsun Demirel de rol alıyor. Dizide, Trabzon'un bir köyünde yaşayan Fadime'nin hikayesi anlatılıyor.

AZRA AKIN: Oyun Bitti (Kanal D) Dünya güzelimiz Azra aşiret kızını oynuyor
Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı 'Yağmur Zamanı' dizisiyle oyunculuktaki başarısını kanıtlayan dünya güzeli Azra Akın bu sezon 'Oyun Bitti' adlı dizide Güneydoğulu zengin bir aşiretin kızını oynayacak. Akın'a Berk Oktay ve Mert Öcal eşlik edecek.

ARZUM ONAN: Sessiz Fırtına (Kanal D) Arzum Onan'ın partneri Beyaz Gelincik'in Ömer'i

'Sahra' dizisinden sonra sesi soluğu pek çıkmayan Arzum Onan 'Sessiz Fırtına' ile ekrana 'sessiz sedasız' bir dönüş yapıyor. Arzum Onan, geçen senenin flaş dizilerinden 'Beyaz Gelincik'in Ömer'i, Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşmaya hazırlanıyor.

Duygusal Menekşe SEDEF AVCI: Menekşe ile Halil (Kanal D)
'Böyle mi Olacaktı' ve 'Yanık Koza' dizileri ile tanınan manken Sedef Avcı duygu yüklü bir diziyle karşınıza geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak olan Avcı'yı, Menekşe rolüyle izleyeceğiz...
Haberin fotoğrafları