kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Aldatılmış erkek de artık kadını affediyor!

Galiba devir çoktan değişti. Belki buna inanmayacaksınız ama aldatılan erkeklerin de karısını affettiğini görmeye başladık. Üstelik bu erkeklerin sayısı hiç de yabana atılır gibi değil.
Aldatılan kadınlar neden kocalarını affediyor? Aynı şey erkeğin başına gelse; bir dakika durmaz, kadını kapının önüne koyuverir. (Serap P.)

Vallahi belki inanmayacaksınız ama karısını affeden erkekleri de gördüm. Bu erkeklerin sayısı hiç de yabana atılır gibi değil. Çünkü devir, eski devir değil artık. Erkekler de değişti. Size, iki tane misal vereyim. Karısı tarafından aldatılan erkek arkadaşıma sormuştum: "Seni aldattığı halde onu neden affettin?" Bana verdiği cevap ilginçti. Demişti ki: "Oğlum henüz daha çok küçük. Bizim birlikteliğimize ihtiyacı var." Kocasının 'gay' olduğunu öğrenen bir bayan arkadaşım ise kocasından boşanmamıştı. Kocası, boşanmayı çok istemesine rağmen, kadın istememişti. Ben de merak edip sormuştum: "Neden boşanmadın?" Onun da verdiği cevap bir hayli ilginçti. Demişti ki: "Kocamın gay olduğunu öğrenince hemen avukatımı aradım. Ama sonra düşündüm, annemle de konuştum. Hatta kocam bana mal mülk bırakmayı teklif etti. Ama hazıra dağ mı dayanır! Cesaret edip boşanamadım işte. O günden sonra da kocamla yatakları ayırdık. Oğlum ise babasının, 'o biçim bir adam!' olduğunu bilmiyor. Şimdi gelelim okuyucumun sorduğu soruya: "Aldatılan kadınlar neden kocalarını affediyor?" Bence affetmek, erdemli olmak demek değildir; affetmenin altındaki çıkar ilişkisine bakmanız yeter de artar bile!