kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Alain Delon - Anouckha - Alain- Fabien

Çocuklarımın sayesinde en az 10 yaş gençleştim!

Ünlü aktör Alain Delon, Fransız Paris Match dergisine çocuklarının, hayatının anlamı olduğunu söyledi ve ekledi: Çocuklarım bana gençlik aşısı gibi geliyor. Sayelerinde 10 yaş gençleştiğimi hissediyorum..
Sinemada 50 yılı geride bırakan Alain Delon yıllara meydan okuyor. 72 yaşında olmasına rağmen kendisini 18'lik bir delikanlı gibi hissettiğini belirten aktörün bu tutumunda 17 yaşındaki kızı Anouckha ve 13 yaşındaki oğlu Alain-Fabien önemli rol oynuyor.

BABALIĞI İLK TATTIĞIMDA BENCİLDİM
Usta oyuncu ağustos ayının son 3 haftasını çocuklarıyla Maurice Adası'nda tatil yaparak geçirdi. İlk evliliğinden olma oğlu Anthony'yi kucağına aldığında henüz 28 yaşında olduğunu belirten Delon, babalığın anlamını 50 yaşından sonra idrak ettiğini söyledi ve ekledi: "Anthony doğduğunda kariyerimin en parlak dönemindeydim. Bencillik edip ondan çok işimle ilgilendim. Artık çocuklarımın üzerine titriyorum. Onlar hayattaki en büyük tutkum."

ONLARLA RİNGO BİLE YAPTI
Çocuklarının yaşlı bir adam olduğunu düşünmelerinden korktuğunu söyleyen ünlü aktör, tatil boyunca onların tüm arzularına ayak uydurdu. Onlarla yürüyüşlere ve tekne turuna çıkmakla kalmadı, ringo bile yaptı. Oğlu ve kızının kendisine yaşam enerjisi verdiğini söyleyen Delon, şöyle konuştu: "Onlar hayatıma girdiğinden beri en az 10 yaş gençleştim. Büyükbabaları olacak yaşta olmama rağmen bana tüm arkadaşlarının babalarından daha genç ve yakışıklı olduğumu söylüyorlar. Bu benim hayatım boyunca duyduğum en anlamlı iltifat!"
Haberin fotoğrafları