kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hayatları değiştikçe saç renkleri açılıyor!

Hollywood yıldızları, hayatlarındaki değişimleri saçıyla 'oynayarak' gösteriyor. Aşka düşen, anne olan, evlenen ya da sevgilisinden ayrılan yıldızlar, hemen saçının rengini açtırıyor..
Seksilikten vazgeçti
Desperate Housewives dizisinin ünlü yıldızlarından Eva Longoria, Turks&Caicos'daki egzotik balayından döner dönmez, uzun siyah saçlarını değiştirerek yepyeni bir görünüm kazandı. 22 Temmuz'da, Victoria ve David Beckham için düzenlenen 'Amerika'ya Hoşgeldiniz' partisine katılan güzel yıldız, omuzlarında kestirdiği ve karamel rengi balyaj attırdığı saçlarıyla dikkat çekti. Longoria'nın saçlarında değişiklik yapması, evlendiği için daha yumuşak bir imaj çizmek istemesine bağlanıyor. Longoria; yüzüne yumuşak bir ifade kazandıran bu yeni saçlarıyla, evli ve mazbut bir kadın olduğunu vurgulamak istiyor.

O sorumlu bir anne!
Beş ay önce ikizlerini dünyaya getiren, Desperate Housewives dizisinin yıldızlarından Marcia Cross da, hayatındaki değişimi saçına yansıtarak vurgulayan kadınlardan. Saçına attırdığı açık bakır rengi balyaj, artık sorumlulukları olan bir anne olduğunu vurguluyor.

Mutluluğunu anlatıyor
Güzel oyuncu Jessica Biel de ünlü şarkıcı Justin Timberlake'e aşık olduktan sonra saçında değişiklik yaptı. Kahverengi saçlarına bal, altın ve karamel renklerinin karışımı balyajlar attıran Biel'in yaptırdığı bu değişiklik, eğlence ve mutluluğa açık olduğunu gösteriyor.

Ayrılığın acısını rengini açarak attı!
Güzel ve seksi şarkıcı Jessica Simpson, rockçı sevgilisi John Mayer ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırdı. Eşi Nick Lachey'den boşandıktan sonra yaşadığı ilk ilişkinin hüsranla bitmesinin ardından Simpson sarı saçlarını iyice açtırdı. Güzel şarkıcının bu değişimle, moralinin bozuk olmadığını göstermek istediği söyleniyor. Yani açık sarı balyajlar, Jessica'nın hayatından yeterince memnun olduğunu anlatıyor.
Haberin fotoğrafları