kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

...Yeni ürünler...

Kolay manikür
Quick Quick Manicure ile artık 1 dakikada manikür yapmak mümkün. Ellerinizi yıkayıp, Quick Manicure şişesinin içine batırıp, çıkarın ve tırnak diplerinize 1 dakika boyunca masaj yapın. Ardından da ellerinizi yıkayarak işlemi bitirin.

Temiz bir yüz için
Nexcare Body Doğal Yüz Süngeri, doğal elyaftan üretilmiş lifli dokusu ile yüzünüzü temizleyip canlandırıyor. En hassas cilt tipleri için de uygun olan sünger, makyajı çıkarıp cildi temizliyor ve kremlerin cilt tarafından emilimini kolaylaştırıyor.

Lekelerle savaşın
Sağlığına ve güzelliğine önem veren kadınların deri altı iğnelere ve enjeksiyonlara gerek duymayacağı, doğal mimiklerini kaybetmelerine neden olmayan bir ürün Krotonic Peel bakım serisi. Cildin taze ve genç görünmesini sağlayan ürün, tek seansta güneş lekelerini de giderebiliyor.

Cildi güçlendiriyor
Bepanthol Ultra Protect Body Lotion, kuru ve hassas ciltleri nemlendirirken, aynı zamanda yeniliyor. İçeriğinin cilde daha fazla nüfuz etmesini sağlayan bir teknolojiyle üretilen losyon, cildin dış etkenlere karşı koruyucu tabakasını da güçlendiriyor.
Haberin fotoğrafları