kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Süperstar'ı Tan dans ettirecek

Dans etmeyi beceremediği için yıllardır eleştirilen Ajda Pekkan, 1 Eylül'deki konserinde ünlü balet Tan Sağtürk'ün koreografileriyle dans edecek! ..
Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan 'Ajda Disco'da konseptli son konserini 1 Eylül'de Turkcell Kuruçeşme Arena'da verecek. Hem de hazırladığı muhteşem bir sürprizle! Ajda Pekkan konserinde; yıllardır dans edemediği için kendisini eleştirenlere nasıl dans edilirmiş gösterecek!

SÜRPRİZ BİR ŞOV
Ünlü balet Tan Sağtürk tarafından hazırlanan koreografilerde sahneye çıkacak olan Ajda Pekkan'a dansçılar da eşlik edecek. Pekkan, hemen her şarkısında sahneye farklı bir koreografiyle çıkacak; bazen dans grubu, bazen de tek bir dansçıyla dans edecek. Gecede Tan Sağtürk'ün de Pekkan'la özel bir dans gösterisi yapması bekleniyor. Turkcell Kuruçeşme Arena'nın Boğaz manzaralı sahnesinde bu konser için 4 metre çapında dev bir disko topu olacak. Aynalarla kaplı dev disko topunun altında, şarkılarının disko versiyonlarını seslendirecek olan sanatçıya Türkiye'nin en önemli DJ'leri Can Hatipoğlu, Suat Ateşdağlı ve Uğur Kirik eşlik edecek.

SÜKAN DİKECEK

Ajda Pekkan, özel görsel efektlerle süslenecek olan mekanda; Ece Sükan'ın hazırladığı, 70'li ve 80'li yılları yansıtan kıyafetleriyle hayranlarına seslenecek.
Haberin fotoğrafları