kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Bahadır Özdener: Dizimiz çok iyi bir takım oldu. Hani FB'de antrenörler bir takım koyar, bir de Aurelio'yu koyar ya... İşte bizim Aurelio'muz da Kadir Çöpdemir... Aslında bu takım daha çok Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı yıllara benziyor!

'Fesupanallah' komediye 'Racon' getirecek!

atv'nin yeni sezonda yayınlanacak en iddialı dizilerinden 'Fesupanallah' 10 Eylül'de seyircisine 'merhaba' diyecek. Yapımcılardan Bahadır Özdener, "Bizim halkımız kahkahaya layık. Bu diziyle bu konuya da bir racon getireceğiz" diyor ..
atv'nin yeni sezon kahkahası 'Fesupanallah', 10 Eylül Pazartesi günü izleyicilere 'merhaba' diyecek. 'Ekmek Teknesi' ve 'Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film'in imzasını taşıyan dizinin senaryosu, aynı zamanda bir komiseri canlandıracak olan Hasan Kaçan'a ait... Zübeyr Şaşmaz'ın yönettiği 'Fesupanallah'ın müzikleri ise Gökhan Kırdar'a ait... Zengin bir oyuncu kadrosu olan dizide; Cem Davran, Kadir Çöpdemir, Hatice Şendil, Şafak Sezer, Erdal Tosun, Özlem Tekin ve Ayşen Gruda rol alıyor. Cem Davran, Kadir Çöpdemir, Hatice Şendil ve dizinin yapımcılarından Bahadır Özdener biraraya gelerek yaptığımız sohbet kahkahadan yoksun kalmadı; böylece diziyle ilgili sinyaller de verilmiş oldu. İşte 'Fesupanallah' ilgili notlar...