kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Psikiyatr Ömer Gümüş suçlamaları reddetti...

Psikiyatrım sırrımı anlattı

Hayati ARIGAN MERKEZ
İşadamı Sevan İnce, psikiyatrına iş hayatıyla ilgili anlattığı detayların, doktorunca şirketinin bir çalışanına aktarıldığı iddiasıyla, 10 bin YTL tutarında tazminat davası açtı..
İşadamı Sevan İnce tedavi amaçlı gittiği psikiyatr Ömer Gümüş'ün kendi hayatıyla ilgili sırlarını çalışanına aktardığı gerekçesiyle 10 bin YTL'lik tazminat davası açtı. Beyoğlu Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan tazminat davasında, balıkadam elbiseleri üreten Sportech Teknik Giyim Sanayi şirketinin sahibi Sevan İnce veçtiğimiz yıl işlerinin bozulmasının ardından Ömer Gümüş'ün muayenehanesine gittiğini belirtti. Psikiyatrı öneren çalışanı Nilay Üstünsoy'un da aynı gün babasının seansı olduğu gerekçesiyle psikiyatr Gümüş'ü aradığının ifade edildiği dilekçede, "Gümüş, Üstünsoy'a İnce'nin iflasın eşiğine geldiğini, işadamının intihar eğiliminde olduğunu ve menfaati gereği işten ayrılması gerektiğini söyledi" denildi.

İŞYERİNDE HUZUR BOZULDU
Dilekçede Üstünsoy'un, bu bilgileri diğer şirket çalışanlarına anlattığı ve işyerindeki huzurun bozulduğu da ifade edildi. Ömer Gümüş'ün avukatı aracılığıyla verdiği dilekçesinde ise suçlamaları reddederek, "Nilay Üstünsoy, Ömer Gümüş'ü arayarak mali işler bölümünde çalıştığını, İnce'nin işlerinin kötü olduğunu, intihar etmek istediğini, benzer bir durumun geçen yıl yaşandığını bir süre tedavi gördüğünü anlattı" denildi. Üstünsoy'un herşeyden haberi olduğunu, bu nedenle de İnce'nin kendisine eskisinden daha yakın davrandığını psikiyatr Gümüş'e anlattığı söylenen dilekçede, hastayla görüşmenin 3'üncü kişilere anlatılmadığı belirtildi.