kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘ALKOLLÜYDÜM’ DEDİ Nedim Bakkal olay sırasında alkollü olduğunu belirterek, genç kızla kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Lise mezunu olan ve 1.5 yıldır otelde sekreter olarak çalışan Ü.Ü. ise, işe gittiği anda patronunun kendisini bir odaya çağırarak zorla tecavüz ettiğini öne sürdü.

Otel sahibi, sekreterine tecavüzden tutuklandı

Hanim TÜRK MERKEZ
Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan 1. sınıf bir otelin sahibi Nedim Bakkal (45), 1.5 yıldır yanında sekreter olarak çalışan 17 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddiası ile gözaltına alındı. Kemer ilçe merkezinde bulunan otelde sekreterlik yapan 17 yaşındaki lise mezunu Ü.Ü. Göynük'teki evine gittiğinde, ailesine patronunun kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Anne-babası ayrı yaşayan genç kızın yakınları Kemer'e giderek şikâyetçi oldu. Kemer Emniyeti'ne götürülen Nedim Bakkal olay sırasında alkollü olduğunu, genç kızla kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Ü.Ü. ise, işe gittiği anda patronunun kendisini bir odaya çağırarak zorla tecavüz ettiğini öne sürdü.

KEMER'İN TANINMIŞ SİMASI
İfadelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Ü.Ü.'nün bekâretinin bozulduğu şeklinde rapor verildiği öğrenilirken, Nedim Bakkal, "küçük yaşta kıza tecavüz" suçundan, Kemer Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Anavatan Partisi'nin Kemer İlçe teşkilat kurucularından ve Kemer'in tanınmış isimleri arasında yer alan Bakkal, tutuklandı. Çalıştığı otelde tecavüze uğradığını iddia eden ve Göynük'te annesi ve kardeşi ile birlikte yaşayan Ü.Ü. olaydan sonra evine kapandı. Tecavüz olayının duyulması Kemer'de şok etkisi yarattı. Yakınları, Nedim Bakkal'ın adliyeye çıkışı sırasında görüntüsünün alınmaması için büyük çaba sarfetti. Nedim Bakkal, Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.