kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Pamela

Harry'nin büyüsü bizimkileri de sardı

Aktüel'in gençlik eki '-18' ünlüler arasında bir Harry Potter araştırması yaptı. Onlara film hakkındaki görüşlerini, büyüye inanıp inanmadıklarını sordu. İşte verdikleri cevaplar:..
Çocuklara yönelik ama bazısı korkuyor
"Büyüye bayılırım. İlk albümüm çıkmadan önce kendimi illüzyon gösterilerinin içinde bulmuştum. Kubilay diye bir arkadaşımla birlikte bazı gösteriler yaptık. Kutunun içine girdim. Beni doğradı falan... Ama nasıl yaptığını söyleyemem. Sır! Harry Potter'ı çok sevdim. En çok dikkatimi çeken, çocuklara yönelik bir hikaye olmasına rağmen, bazılarının korkudan bu filmi izleyemiyor oluşudur."

Sineması daha güzel
"Tüm filmlerini izledim, 'Azbakan Tutsağı'nı okudum. İlk iki filmin sinemasal değeri, kitapların edebi değerinden daha yüksek bence. Bu kahraman çok fazla seviliyor. Çocuklar böyle bir güce sahip olmayı hayal ediyor. Fakat ben büyüye inanmam."

Tüm filmlerini izledim, çok hoş!
"Harry Potter'a baktığım zaman canı sıkılmış bir kadının hayal gücünün nerelere varabileceğini görüyorum ben. Yayıncılar tarafından da sürekli reddediliyor üstelik. Ben de tüm filmlerini izledim ve çok hoşuma gitti."

Herkes kendi gücüne inanır
"Son kitabı hariç hepsini okudum. Sihre inanmıyorum ama herkes kendisinin bir gücü olduğuna inanır. Bizim çocukluğumuzdaki kahramanlar ve dünya farklıydı. Şimdi kahramanlar da kendilerine yeni bir şekil vermek durumunda kaldılar."

Bu dünya bana göre!
"Tam adamına sordunuz. Fantastik dünya ortamlarını severim. Büyü olayı beni cezbeder. Ben sihir oyunları oynarım kendi kendime. Mesela bir konsere giderken uzun bir tünele girdiğimde, oradan hokus pokus' yaparak çıktığımı hayal ederim. Manyakça ama böyle... Filmlerin hepsini de izledim ve sonuncusunu da izleyeceğim."
Haberin fotoğrafları