kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Balıkların karşısına makyajlı çıkıyor!

Yıllardır bakımsız görüntü vermemek için elinden geleni yapan Mariah Carey, İtalya tatilinde de geleneği bozmadı. Denize güneş gözlüğü ve takılarıyla giren şarkıcı, her yüzüşünden sonra makyajını yeniletmeyi de ihmal etmedi..
Mariah Carey, yalnızca sesiyle değil, güzelliğiyle de her göreni kendisine hayran bırakan dünyanın sayılı sanatçılarından biri. Bugüne kadar pek çok kez 'dünyanın en güzel bacaklı kadını' seçilen Amerikalı şarkıcı, denize girerken bile nasıl göründüğüne had safhada dikkat ediyor.

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜYLE YÜZDÜ!
Geçtiğimiz günlerde ünlü modacı Roberto Cavalli'nin teknesiyle İtalya'nın Positano kasabasındaki koyları turlayan seksi şarkıcı, yüzünde makyajla güneşlendi. Denize her girişinden sonra makyözünü yanına çağırarak makyajını yenileten Carey, yüzerken suratını dev güneş gözlüklerinin ardına gizledi. Üzerine minicik bir bikini giyen güzel şarkıcının taktığı takılar ise bikinisinin ağırlığıyla ters orantılıydı! Uzun kolyesini ve dev taşlarla süslü sallantılı küpelerini yüzerken bile çıkarmayan Carey'yi görenler, 'Belli ki suda etkilemek istediği balıklar var' yorumunu yaptı. Kendi bedenine duyduğu aşkla tanınan ve doğal haliyle görüntülenmekten yıllardır kaçınan şarkıcı, 29 Haziran'da Disneyland'da verdiği konsere, aynada kendisini izlemeye daldığı için geç çıkarak 5 bin kişilik kalabalığı çileden çıkartmıştı.
Haberin fotoğrafları