kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Akın bir sene önce beni de tehdit etti!

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
Tuğba Özay'ın ayrılmak istediği için kendisini tehdit ettiğini söylediği Akın Büyükoğlu'na bir suçlama da Didem Erol'dan geldi: Kendimi ondan zor kurtardım. Bir yıl önce onunla olmadım diye yapmadığını bırakmadı!..
Tuğba Özay'ı tehdit etmesinin sonucunda silahlı çatışmaya girmesi nedeniyle gözaltına alınan Akın Büyükoğlu'nun, Özay'dan önce manken Didem Erol'la birlikte olduğu ortaya çıktı. Büyükoğlu ile bir arkadaş grubu içinde tanıştığını söyleyen Didem Erol, onu şu sözlerle anlattı: "Akın, tanıştığımda belinde silahı, etrafında korumaları olan bir insandı. Tabii bu bana kötü bir elektrik verdi. Ama Akın beni bir ay boyunca sürekli aradı ve rahatsız etti. Korktuğum zamanlar da oldu. Çünkü Akın içtiği zaman ne konuştuğunu, ne yaptığını bilen birisi değil..."

ÇOK KISKANÇ BİRİ
Uzun süre Akın Büyükoğlu'nu araştırdığını söyleyen Erol, hakkında kötü şeyler duyunca ondan ayrıldığını ama Büyükoğlu'nun kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini ve birlikte olmaya zorladığını ifade etti: "Bir gece gittiğim bir kulüpte Akın da vardı. Onu görmezden geldim. Kulüpte yakın arkadaşım Ralf Tezman'ı ve o zamanki nişanlısı Gamze'yi gördüm, yanlarına gidip selamlaştım. Birdenbire ortalık karıştı. Çünkü Akın, Ralf'e selam verdiğim için onun üzerine yürümeye kalktı. Araya arkadaşlarımız girdi ve ortalığı yatıştırdılar." Erol, Büyükoğlu'nun çok kıskanç biri olduğunu anlattı: "Kendimi bu insandan kurtarmak için telefonlarına çıkmadım. Gittiği mekanlardan uzak durdum. Kendimi zor unutturdum. Sonrasında da Tuğba ile bu olayları gündeme geldi. Birlikte olduklarını bilmiyordum."

TUĞBA'YA ÇOK ÜZÜLDÜM

Yakın arkadaş olmamalarına rağmen Tuğba Özay'ın yaşadıklarına çok üzüldüğünü söyleyen Didem Erol şöyle konuştu: "Bence Tuğba'nın etrafında hiç dostu yok. Çünkü ben onun hakkında söylenen sözlere çok kızdığım için bunu anlatmak zorunda kaldım. Tuğba'nın yaşadıklarına benzer şeyleri ben de yaşadım ama ben şanslıydım ve kendimi o insandan korudum. Ben Tuğba'yı çok iyi anlıyorum. Çünkü başka türlü Akın'dan kurtulmasına imkan yoktu."
Haberin fotoğrafları