kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Son moda tasarımlar

Bu pikeler size enerji saçacak!
Yaz sıcaklarının uyku partneri pikeler her zevke hitap eden çeşitleriyle Brillant Home mağazalarında satışa sunuluyor. Baskılı, düz ve nakışlı çeşitlere sahip pikeler, yumuşak dokularıyla serinletirken, canlı renkleriyle çevreye enerji saçıyor.

Şarabınızı ideal ortamda saklayın
Şarap tutkunlarının bildiği gibi bir şarabın kalitesini kaybetmemesi için en ideal ortamda saklanması gerekiyor. Miele şarap saklama dolapları, uzun süre saklanacak şarapların sabit bir derecede bekletilmesini sağlıyor. Miele şarap saklama dolaplarının hem 40 hem de 196 şişe kapasiteli olanları bulunuyor.

Ev ve teknelerde yeni moda keten
Ev tekstilinin önde gelen firmalarından Damks, özgün tasarım anlayışıyla yeni bir koleksiyona imza attı. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonda ketenden yapılmış nevresimler ve kılıflar ön plana çıkıyor. Ayrıca tekneler için tasarlanmış ürünler de var.

Huzurlarınızda dumansız ızgara!
Philips, balkonda veya bahçede barbekü keyfi yaşamak isteyenler için dumansız ızgarayı geliştirdi. İki bölümden oluşan ızgara alanının altında bulunan su haznesi, koku ve duman olmadan lezzetli ızgaralar yapmanızı sağlıyor. Ayrılabilme özelliğine sahip plakalar kolayca yıkanabiliyor.
Haberin fotoğrafları