kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Benzerliği fark ettiler yüzlerini birleştirdiler

MERVE YURTYAPAN MAGAZİN
"Modellikte zamanımı doldurdum" diyen Şenay Akay, veliahtını ilan etti: Seda Ertan gelecekte benim yerime oturacak. Birbirimize çok benziyoruz ve beraber çalışarak eksiklerimizi tamamlıyoruz..
İLİŞKİLİ HABERLER
Benzerliği fark ettiler yüzlerini birleştirdiler
Modelliğin ardından kariyerinde farklı bir yol çizmeye karar veren Şenay Akay, 'Project By Şenay Akay' adlı ajansına manken arkadaşı Seda Ertan'ı da kattı. Önümüzdeki günlerde yeni projelerle ekrana gelecek olan Akay, "Seda, gelecekte benim yerimi alacak ve benden çok daha iyi yerlere gelecek" dedi. Birbirlerine çok benzediklerini fark edip, bu gerçeği çektirdikleri fotoğraflarla da gözler önüne seren Akay ve Ertan, birlikte neler yapacaklarını GÜ- NAYDIN'a anlattı.

SADECE İŞİNİ YAPMALI

* Birlikte çalışmaya nasıl karar verdiniz?

ŞENAY AKAY:
Ajansıma model almayı düşünmüyordum ama Seda'yla benzerliğimiz beni çok etkiledi. Türkiye'de bu kadar benzeyen başka iki manken yok. Seda önümüzdeki günlerde çok önemli bir top model olacak. Kendimden sonra gelecek insanın Seda olmasını istiyorum. Seda sadece işini yapmalı ve geri kalan işlerle ekibimiz ilgilenmeli.

SEDA ERTAN: Şenay çok profesyonel davranıyor ve bu ekiple kendimi çok rahat hissediyorum. Kendi başıma bir şeyleri düşünmekten çok yorulmuştum.

* Sizce Seda Ertan'ı diğer mankenlerden ayıran özellikler nelerdir? Ş.A.: Seda iyi yerlerde olmayı hak eden bir manken. Özel hayatında çok mütevazı olduğu için de bu özelliğini tamamlayan kişilerle çalışması gerekiyor.

* Kendinizi tümüyle 'Project By Şenay Akay' ekibine mi teslim ettiniz? S.E.: Çok farklı bir imajla yeni bir Seda yaratıyoruz. Psikolojik olarak çok rahatım ve kendimi bu ekibin ellerine bıraktım. Ş.A.: Seda daha önce moda eğitimi almış. Fotoğraflarda bize çok yardımcı oluyor. Birbirimizi etkiliyor ve çok güzel işler yapıyoruz.

ZAMANIM DOLDU


* Maddi kaygı gütmeden mi çalışıyorsunuz? Ş.A.: Maddiyatı bir yana bıraktık ve manevi haz almaya yöneldik. Ben artık mankenlik anlamında zamanımın dolduğunu düşünüyorum. 'Dünyanın En İyi Modeli' seçildim ve yapabileceğimin en iyisini yaptım. Artık Seda Ertan zamanı! S.E.: Şenay bulunduğu yeri yeterince hazmetmiş. Onun sayesinde çok iyi işler çıkartıyoruz. Zaten doğru insanlarla çalışırsanız para kazanırsınız.

* Yıllardır aynı podyumdasınız ama aranızdaki benzerliği kimse fark etmemişti. Siz nasıl bu benzerliğin farkına vardınız? Ş.A.: Bakışımız, vücut dilimiz, duruşumuz, kişilik yapımız birbirine çok benziyor. Aynı kıyafetleri giydiğimizde aynı kişi gibi oluyoruz. S.E.: İlk bakışta fotoğraftaki benzerlik çok ürkütücü, ama incelediğinizde çok güzel geliyor. O fotoğraflarda ruhların birleşmesi var. Benim eksiğimi Şenay tamamlıyor; Şenay'ın eksiğini de ben. Yüzlerin birleşmesinde de bunu çok net görebiliyoruz.